خدمات فنی

وظیفه اصلی بخش خدمات فنی در هر کتابخانه ای شناسایی نیاز اطلاعاتی مراجعین و برآن اساس انتخاب، سفارش، خرید، ثبت، سازماندهی، آماده سازی منابع مورد نیاز، ورود اطلاعات کتابشناختی منابع در نرم افزار، وجین، رسیدگی به امور کتابهای اهدایی و روزآمد نگهداشتن مجموعه کتابخانه می باشد.

مجموعه سازی کتابخانه دانشکده تغذیه از طریق شرکت در نمایشگاههای بین المللی کتاب، مکاتبه با بعضی از ناشرین دولتی ایران و درخواست کتابهای مورد نظر، و دریافت هدایا از طرف اساتید و دانشجویان دانشکده ، و بعضی از نهادها، دانشکده ها ... می باشد.

امر انتخاب کتاب از طریق نظرخواهی از اعضا هیئت علمی و دانشجویان انجام می گیرد. با شروع نمایشگاههای بین المللی کتاب از اعضا هیئت علمی و  دانشجویان درخواست می شود تا با مراجعه به سایت نمایشگاه ، اطلاعات کتابهای مورد نظرشان را تهیه و به کتابخانه اعلام نمایند. همچنین کتابخانه افراد را راهنمایی کرده تا جهت کسب اطلاعات بیشتر راجع به کتابهای ارائه شده در نمایشگاه ، به سایت آمازون مراجعه کنند.

سپس " کتابهای انتخابی " بعد از بررسیهای لازم و تائید ریاست محترم کتابخانه ، خریداری می گردد.

کتابها فهرستنویسی شده و در نرم افزار کتابخانه (آذرسا) وارد می شوند. سیستم رده بندی کتابخانه، رده NLM (رده بندی کتابخانه ملی پزشکی آمریکا) و LC (کتابخانه کنگره) می باشد.

همچنین با شرکت در نمایشگاه " مرکز کتب دیجیتال " ،کتابهای الکترونیک (E-book ) در قالب فایل pdf که بر روی دیسک فشرده رایت شده، تهیه می شود.

پایان نامه های دانشجویان دانشکده در مقاطع کارشناسی ارشد و دکترا تخصصی از دیگر منابعی می باشد که بعد از ثبت و آماده سازی در مجموعه کتابخانه نگهداری می شود. اطلاعات کتابشناختی پایان نامه ها وارد نرم افزار تحت وب کتابخانه های تابعه دانشگاه علوم پزشکی تهران " آذرسا " شده و نمایه سازی می شود. دسترسی به نرم افزار فوق به منظور جستجو و بازیابی منابع برای همگان، فقط از طریق مرورگر Mozilla  امکان پذیر است.                                                                                              

از دیگر وظایف این بخش، اطلاع رسانی در مورد اخبار نمایشگاههای کتاب و تازه های کتابخانه می باشد.

دسترسی های سریع

در قسمت زیر می توانید با یک کلیک به مهم ترین بخش های سایت دانشکده علوم تغذیه و رژیم شناسی دسترسی داشته باشید.