برگزاری دومین جلسه تدبر در قرآن کریم در دانشکده علوم تغذیه و رژیم شناسی

دومین جلسه تدبر در قران کریم روز 21 خردادماه مصادف با شانزدهم ماه مبارک رمضان با حضور استاد دکتر غفرانی پژوهشگر علوم قرانی واستاد الهیات دانشگاه تهران در سالن اجتماعات دانشکده علوم تغذیه و رژیم شناسی برگزار شد.

در این جلسه که تعدادی از همکاران حضور داشتند استاد غفرانی در رابطه با مختار بودن انسان از دید قران از لحاظ گفتار و کردار اشاره کرده و با بیان ایات متعدد قران و اینکه انسان در روز قیامت عنوان می نماید که وسوسه ها و عوامل مختلفی بر رفتار او تاثیر گذاشته تا باعث بروز فعل خاصی شده است را رد نمودند و تاکید کردند که هر شخص مسول کارهای خود در دنیا می باشد .

این جلسه از ساعت 11شروع و تا 12/30 بطول انجامید و با پرسش پاسخ حاضران و استاد همراه بود.قرار بر این شد جلسه بعدی روز دوشنبه 29 خرداد ماه تشکیل گردد.