ششمین جشن یکپارچه فارغ‌التحصیلی دانش‌آموختگان دانشگاه علوم پزشکی تهران با حضور رییس دانشگاه برگزار شد.

ششمین جشن یکپارچه فارغ‌التحصیلان دانشگاه علوم پزشکی تهران از ساعت 16 روز پنجشنبه، 15 تیر 96 با حضور رئیس و اعضای هیئت‌رئیسه، روسای دانشکده‌ها، جمعی از استادان برگزیده دانشگاه و حدود 2 هزار

دانش‌آموخته دانشگاه و خانواده‌هایشان در تالار بزرگ وزرت کشور برگزار شد.

این مراسم با تلاوت کلام‌الله مجید و سرود ملی جمهوری اسلامی ایران آغاز شد؛ در ادامه نماهنگی از دانشکده‌های مختلف دانشگاه پخش شد و سپس در کلیپی، روسای دانشکده‌ها جشن فارغ‌التحصیلی دانشجویان را به آنان تبریک گفتند.

پس از سخنرانی دکتر جعفریان، مراسم تقدیر از استادان و دانش‌آموختگان برگزیده دانشگاه برگزار شد.

اسامی برگزیدگان دانشکده علوم تغذیه و رژیم شناسی به شرح ذیل می باشد:

سرکارخانم دکتر فریبا کوهدانی استاد برگزیده

سرکر خانم هدی درخشانیان دانش آموخته برگزیده در مقطع دکترا