دانشکده علوم تغذیه و رژیم شناسی

قابل توجه اعضا هیئت علمی، کارشناسان و دانشجویان دانشکده تغذیه

با توجه به برگزاری پانزدهمین نمایشگاه بین المللی کتب کاربردی و دانشگاهی ( 21-24 آبان ماه 1396 ، تالار علامه امینی دانشگاه تهران ) علاقمندان می توانند با مراجعه به سایت انجمن فرهنگی ناشران بین المللی ایرانیان

www.anjomannasheran.com  اطلاعات کتابهای مورد نظر ( عنوان، نویسنده، سال نشر، ناشر و ISBN ) را تهیه نموده و تا یک روز قبل از شروع نمایشگاه ، تحویل کتابخانه نمایند تا بعد از بررسی های لازم جهت استفاده در کتابخانه خریداری گردد.

در نمایشگاه فوق فقط کتابهای لاتین ارائه می شود.

به منظور کسب اطلاعات بیشتر راجع به کتابی خاص، می توانید به سایت آمازون www.amazon.com مراجعه نمائید. این سایت اطلاعاتی از قبیل فهرست مطالب، جداول...، خلاصه کتاب و در بعضی موارد بخشی از کتاب را ارائه می دهد.