نشست تکنیکی غنی سازی مواد غذایی با ویتامین D

گالری عکس

نشست تکنیکی غنی سازی مواد غذایی با ویتامین D  مورخ دوشنبه 27 آذرماه 1396 با حضور مشاور بین المللی پروفسور ابراهیم المدفا رییس اسبق انجمن بین المللی علوم تغذیه و رییس دپارتمان تغذیه دانشگاه وین اتریش، دکتر فریدون سیاسی رییس دانشکده علوم تغذیه و رژیم شناسی و تعدادی از اعضای هیئت علمی گروه تغذیه جامعه برگزار شد.

در راستای دستیابی به هدف شماره 2 توسعه پایدار( SDGs) در خصوص پایان دادن به گرسنگی، دستیابی به امنیت غذایی و بهبود تغذیه و اقدام سازمان ملل در زمینه نقش تغذیه در سلامت و کنترل و پیشگیری بیماری های غیر واگیر، توجه به کمبود برخی ریز مغذی های A،D آهن، روی در گروه های مختلف سنی فیزیولوژیک در ایران حائز اهمیت است.

در این نشست مقرر شد  برنامه غنی سازی مواد غذایی با ویتامین D در ایران با مسئولیت دفتر بهبود تغذیه جامعه و همکاری سازمان جهانی بهداشت و یونیسف اجرایی شود.

نظرات (0)

امتیاز 0 از 5 بر اساس 0 رای
در حال حاضر هیچ نظری وجود ندارد.

دیدگاه خود را بیان کنید

پیوست ها (0 / 3)