"گرنت بنياد تحقيقات آلمان (DFG) به منظور حمايت مالي از طرح هاي علمي و پژوهشي مرتبط با بيماري كرونا"

قابل توجه اعضای محترم هیأت علمی و محققین دانشکده

در راستای توسعه تبادلات اکادمیک و معرفی فرصت‌های آموزشی و پژوهشی، به اطلاع می رساند بنیاد تحقیقات آلمان (DFG)  به منظور حمایت مالی از طرح های علمی و پژوهشی مرتبط با بیماری کرونا از جمله پیشگیری، تشخیص به موقع، غربالگری، مهار، تحقیق بر روی دلایل اپیدمی و پاندمی ها حمایت مالی انجام می دهد. بر اساس اعلام این موسسه، همکاری متقاضی و یا گروه تحقیقاتی با مراکز علمی و پژوهشی بین لمللی به ویژه مراکز علمی و تحقیقاتی آلمان، شانس پذیرش درخواست را افزایش خواهد داد. متقاضیان می بایست نامه اعلام آمادگی خود را به زبان انگلیسی و در قالب پی­دی­اف­ (حداکثر ۲۰۰ کلمه) تا تاریخ اول جولای ۲۰۲۰ به آدرس الکترونیکی این آدرس ایمیل توسط spambots حفاظت می شود. برای دیدن شما نیاز به جاوا اسکریپت دارید   ارسال نمایند. آخرین مهلت ارسال طرح پژوهش، اول سپتامبر ۲۰۲۰ خواهد بود.

دریافت هزینه پروژه مطابق روند سایر سازمان های گرنت دهنده آلمانی از طریق مشارکت با یک طرف آلمانی صورت می پذیرد. بدین ترتیب که طرف آلمانی از بنیاد پژوهشی آلمان درخواست گرنت نموده، هزینه گرنت به طرف آلمانی تعلق می گیرد، سپس با اتخاذ شیوه مناسب و مطمئن، قابل انتقال و توزیع خواهد بود.

لطفا برای کسب اطلاعات بیشتر به سایت DFG به آدرس زیر مراجعه و یا با شماره تماس ۰۳۱۳۶۶۸۶۹۷۴  دفتر هماهنگی همکاری های دانشگاه های علوم پزشکی ایران و آلمان تماس حاصل نمایید.