برگزاری هفدهمین کنگره‌ بین‌المللی تغذیه انترال و پرنترال آسیا به همت دانشگاه علوم پزشکی تهران و علوم پزشکی سمنان

گالری عکس

هفدهمین کنگره‌ بین‌المللی تغذیه انترال و پرنترال آسیا  با حضور دکتر رضا ملک زاده معاون وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، دکتر مهدی شادنوش رئیس دانشگاه علوم پزشکی سمنان ،دکتر فریدون سیاسی رییس دانشکده علوم تغذیه و رژیم شناسی، اساتیدی از کشورهای آلمان، ایتالیا، فرانسه، لهستان، چک، هلند و همچنین برخی از اعضای هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی سمنان و علوم پزشکی تهران مورخ 16 آذر 1395 در هتل المپیک برگزار شد.

در کنگره بین‌المللی "پنسا"، اساتیدی از کشورهای آلمان، ایتالیا، فرانسه، لهستان، چک، هلند و ... حضور داشتند و به ارایه آخرین دستاوردها در زمینه تغذیه در بیماران بدحال و بیماران بستری در بخش های مراقبت های ویژه به منظور کاهش میزان سوء تغذیه و مرگ و میر پرداختند.

دکتر عبدالرضا نوروزی عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی تهران، رئیس انجمن تغذیه بالینی آسیا و دبیر علمی این کنگره اظهار کرد: این کنگره به همت دانشگاه‌های علوم پزشکی تهران و سمنان، انجمن علمی تغذیه ایران و با همکاری دانشگاه‌ علوم پزشکی مشهد، معاونت پژوهشی وزارت بهداشت، دفتر ارزیابی فناوری، تدوین استاندارد و تعرفه سلامت وزارت بهداشت برای اولین بار در ایران برگزار شد..

دکتر مهدی شادنوش رئیس دانشگاه علوم پزشکی سمنان و دبیر اجرایی کنگره: وی هدف اصلی از برگزاری این کنگره را اهمیت تغذیه مناسب در بیماران بدحال و لزوم حمایت تغذیه‌ای در بیماران بستری در بخش مراقبت های ویژه به منظور کاهش میزان سوءتغذیه، ناتوانی‌ها و مرگ و میر اعلام کرد.