برگزاری اردوی فرهنگی بازدید از برج میلاد تهران، دانشکده علوم تغذیه و رژیم شناسی

گالری عکس

به گزارش روابط عمومی دانشکده علوم تغذیه و رژیم شناسی، به مناسبت میلاد با سعادت حضرت خاتم الانبیا محمد مصطفی (ص) و میلاد حضرت امام جعفر صادق (ع) و بزرگداشت روز دانشجو، به همت معاونت دانشجویی- فرهنگی این دانشکده اردوی فرهنگی بازدید از برج میلاد تهران در روز بیست و چهارم آذرماه 1395برگزار شد.
دانشکده علوم تغذیه و رژیم شناسی اردوی فرهنگی بازدید از برج میلاد تهران را جهت تحقیق بخشیدن به برنامه راهبردی شماره 3 (احیای معنویت ایرانی- اسلامی) اجرا کرد و در این بازدید که تعدادی از کارکنان و دانشجویان دانشکده در آن شرکت داشتند، ضمن بازدید از طبقات این برج به ویژه طبقه هفتم سکوی دید باز با صرف نهار این بازدید به پایان رسید.