ضیافت شام با میزبانی معاونت بین الملل دانشگاه در تاریخ 95/06/16 برگزار شد

گالری عکس

دومین کنگره بین المللی و چهاردهمین کنگره سراسری تغذیه ایران،مورخ 14 الی 17 ام شهریورماه سال جاری با همکاری انجمن تغذیه ایران توسط دانشکده علوم تغذیه و رژیم شناسی دانشگاه علوم پزشکی تهران برگزار گردید. برخی از مدعووین خارجی حاضر در این کنگره پروفسور بهرام ارجمندی «رییس مرکز تحقیقات پیشرفته تغذیه دانشگاه Florida آمریکا» و پروفسور Michael Nelson«مدیر مرکز تحقیقات تغذیه کالج King انگلستان» بودند که به دعوت واحد بین الملل دانشکده در این کنگره حضور داشتند.

ضیافت شام با میزبانی معاونت بین الملل دانشگاه در تاریخ 16/06/95 برگزار شد، اعضای محترم هیأت علمی دانشکده به همراه این اساتید به بحث و گفتگو پیرامون امکان سنجی احتمالی همکاری های مشترک بین دانشگاه علوم پزشکی تهران و دانشگاه های مورد نظر پرداختند.
آقای دکتر سیاسی رییس دانشکده علوم تغذیه و رژیم شناسی، در ابتدای جلسه توضیحاتی در خصوص این دانشکده و نحوه پذیرش دانشجویان ایرانی و خارجی ارائه دادند و آمادگی این دانشکده را برای همکاری‌های بین‌المللی به ویژه در حوزه‌های آموزشی و پژوهشی و نیز در زمینه‌هایی چون تبادل اساتید، جذب و اعزام دانشجویان اعلام کردند. سایر حاضرین در جلسه نیز انجام پروژه‌های مشترک تحقیقاتی، برگزاری کنفرانس های مشترک بین‌المللی و تعاملات بلند مدت را از دیگر زمینه‌های همکاری بین دانشگاهی دانستند.
در جریان این مراسم و پیرو مذاکرات قبلی صورت گرفته توسط معاون بین الملل دانشکده خانم دکتر محمودی و پروفسور بهرام ارجمندی «رییس مرکز تحقیقات پیشرفته تغذیه دانشگاه Florida آمریکا» و پروفسور Michael Nelson «مدیر مرکز تحقیقات تغذیه کالج King انگلستان» مبنی بر همکاری های مشترک بین دانشگاهی، با نهایی شدن توافقات انجام شده، تفاهم‌نامه همکاری‌های مشترک به امضاء دکتر سیاسی رییس دانشکده علوم تغذیه و رژیم شناسی و دکتر بهرام ارجمندی از دانشگاه فلوریدا و نیز دکتر Sean Strain از دانشگاه اولستر رسید.

همچنین با توجه به اینکه بین المللی سازی دانشکده از مهمترین اهداف چشم انداز 4 ساله دانشکده می باشد، حضور اساتید مدعو بین‌المللی با رویکرد استفاده از دانش و مهارت پژوهشی و آموزشی آن‌ها یکی از مهمترین برنامه های حاشیه ای در جریان برگزاری کنگره تغذیه به شمار می رفته که در این راستا، 5 نفر از این اساتید(1-دکتر از Gordon Ferns از دانشگاه Sussex انگلستان،2- دکتر Sean Strain از دانشگاهUlster ایرلند، 3- دکتر Parmjit S. Panesar از دانشگاه Deemed هند، 4- دکتر Michael Nelson از کالج King انگلستان، 5- دکتر Alexander G Haslberger از دانشگاه Vienna اتریش) در قالب دومین کنگره بین المللی تغذیه، گواهی استاد مدعو دانشگاه را دریافت کردند.
در پایان جلسه پس از صرف شام با اهداء هدایای یادبود از طرف دانشکده به اساتید مذکور از حضور ایشان در این نشست و نیز دومین کنگره بین المللی تغذیه قدردانی به عمل آمد.

نظرات (0)

امتیاز 0 از 5 بر اساس 0 رای
در حال حاضر هیچ نظری وجود ندارد.

دیدگاه خود را بیان کنید

پیوست ها (0 / 3)