انتصاب دکتر پورآرام به سمت معاون آموزشی

به گزارش روابط عمومی دانشکده علوم تغذیه و رژیم شناسی، دکتر حسین زاده رییس دانشکده علوم تغذیه و رژیم شناسی در حکمی دکترحامد پورآرام را به سمت معاون آموزشی این دانشکده منصوب کرد.

جناب آقای دکتر حامد پورآرام

دانشیار محترم گروه تغذیه جامعه

با سلام و احترام،

با توجه به سوابق علمی و آموزشی جنابعالی، به موجب این ابلاغ به عنوان معاون آموزشی دانشکده علوم تغذیه و رژیم شناسی منصوب می شوید.

امید است با اتکا به خداوند متعال و بهره گیری از تجربیات علمی و اجرایی خود در راستای برنامه ریزی و هدایت برنامه های آموزشی و تحقق اهداف والای دانشکده گام بردارید.

بدیهی است تعاملی سازنده و همگرا با اعضای محترم هیئت علمی، کارکنان محترم حوزه آموزش و دانشجویان عزیز مسیری هموارتر در نیل به اهداف فوق را فراهم می نماید.

نظرات (0)

امتیاز 0 از 5 بر اساس 0 رای
در حال حاضر هیچ نظری وجود ندارد.

دیدگاه خود را بیان کنید

پیوست ها (0 / 3)