جلسه سخنرانی ماهانه پژوهشی با عنوان "کاربرد پژوهش های سلولی و مولکولی در علم تغذیه"

به صورت حضوری و آنلاین روز سه شنبه ۲ تیرماه ۹۹در سالن شورا دانشکده علوم تغذیه و رژیم شناسی برگزار شد.

دکتر احمد ساعدی در ابتدا مقدمه ای را در خصوص دانش سلولی و مولکولی و ارتباط آن با تغذیه بیان کرد. وی در ادامه توضیحاتی را در ارتباط با فیلدهای تحقیقاتی و بالینی تغذیه سلولی و مولکولی که شامل تحقیقات کشت سلولی، تغذیه شخص محور، تغذیه و سیستم ایمنی، متابولومیکس و بیوشیمی تغذیه ای است ارائه داد.

دکتر ساعدی همچنین در خصوص نقش تغذیه سلولی و مولکولی در بیماری هایی مانند اوتیسم و کاربرد پروبیوتیک ها و نتایج مثبت آن اظهاراتی را ارئه داد.

در ادامه به عنوان نمونه یکی از تحقیقات کاربردی در گروه سلولی مولکولی که ارائه روشی برای افزایش تولید ویتامین D در قارچ ها است اشاره شد و این مدل ها به عنوان یک الگوی موفق و کاربردی در ارتباط با تحقیقات تغذیه ای در حیطه سلولی و مولکولی معرفی شد.

در پایان زمانی برای پرسش و پاسخ اختصاص یافت و شرکت کنندگان در این جلسه برای ادامه نشست ها در حیطه تغذیه سلولی مولکولی اظهار علاقه داشتند.

نظرات (0)

امتیاز 0 از 5 بر اساس 0 رای
در حال حاضر هیچ نظری وجود ندارد.

دیدگاه خود را بیان کنید

پیوست ها (0 / 3)