دفاع پایان نامه دانشجوی کارشناسی ارشد دانشکده علوم تغذیه و رژیم شناسی با حضور استاد مشاور بین الملل از دانشگاه جان هاپکینز امریکا

به گزارش روابط عمومی دانشکده علوم تغذیه و رژیم شناسی: مرسل بصیری دانشجوی کارشناسی ارشد علوم بهداشتی در تغذیه  از پایان نامه با عنوان تعیین کمبود مهترین مواد مغذی که بیشترین ارتباط را با شیوع ناامنی غذایی در دختران دبیرستانی درشهر کابل دارد، روز چهارشنبه 18 تیرماه  ساعت 8:30 صبح با حضور استاد مشاور بین الملل از دانشگاه جان هاپکینز امریکا دفاع کرد.

این پایان نامه که به  راهنمایی دکتر لیلا آزادبخت، دکتر احمد اسماعیل زاده و مشاوره دکتر پاملا سورکان دانشیار دانشگاه جان هاپکینز امریکا هدایت شده بود ، به تعیین مهمترین کمبود مواد مغذی در بین دختران دبیرستان شهر کابل و ارتباط آن با ناامنی غذایی می پردازد. با توجه به نبود چنین مطالعات در افغانستان این بررسی برای اولین بار در دختران نوجوان افغانستان انجام شد. ناامنی غذایی شرایطی است که غذای کافی برای برآوردن نیاز های اساسی بدن مهیا نیست. این مطالعه مقطعی که در بین 390 دختر دبیرستان در شهر کابل انجام شد، نشان داد که9/52 درصد دختران ناامن غذایی بودند. در دختران ناامن غذایی 8/35 درصد ناامنی بدون گرسنگی و1/17 درصد ناامنی با گرسنگی داشتند. کمبود اسید فولیک، ویتامین E، کلسیم، منیزیم و روی، مهترین کمبود های بودند که با نا امنی غذایی مرتبط بودند.

نظرات (0)

امتیاز 0 از 5 بر اساس 0 رای
در حال حاضر هیچ نظری وجود ندارد.

دیدگاه خود را بیان کنید

پیوست ها (0 / 3)