چشم انداز
1. برطرف نمودن نیازهای اطلاعاتی دانشکده علوم تغذیه و رژیم شناسی در جهت توسعه و پیشرفت های آموزشی و پژوهشی .
2. دسترسی آسان و سریع کاربران به انواع مختلف منابع موجود در کتابخانه دانشکده، بدون محدودیت زمانی و مکانی.
3. تهیه معتبرترین منابع اطلاعاتی روز آمد در زمینه های مرتبط با علوم تغذیه و رژیم درمانی و تبدیل شدن به قطب منابع علمی علوم تغذیه در کشور.
4. گردآوری، سازماندهی و تهیه آرشیوی از منابع و اسناد در زمینه وضعیت تغذیه ای، رژیم غذایی، سبک و عادات غذایی... مردم ایران از گذشته تا حال.
5. اشاعه و راندن (Push) اطلاعات به سمت متقاضی از طریق پست الکترونیک، پیامک (موبایل) و شبکه های پیام رسان اجتماعی.
6. مجازی سازی کارگاههای کتابخانه.
7. راهنمایی مراجعین در نحوه جستجو و بازیابی منابع علمی به صورت) (online.
8. ایجاد کتابخانه دیجیتال.
9. راه اندازی و توسعه صفحات مجازی کتابخانه در شبکه های اجتماعی.
تاریخ بروزرسانی:1401/07/23