چهارشنبه 12 مهر 1402 EN
  • ریاست دانشکده
    • رئیس دانشکده
    • واحد فناوری اطلاعات
      • معرفی کارکنان فناوری اطلاعات
      • اطلاعات کاربردی
    • روابط عمومی
      • معرفی روابط عمومی
      • آرشیو روابط عمومی
        • آرشیواخبار
        • آرشیو ژورنال کلاب ها
        • آرشیو برنامه های دفاع
        • آرشیو فرهنگ و سواد تغذیه ای
        • آرشیو گالری تصاویر
        • آرشیو رویدادهای آتی
    • آزمایشگاه مرکزی
      • معرفی آزمایشگاه
      • معرفی کارکنان آزمایشگاه
    • صیانت از حقوق شهروندی
  • معاونت ها
    • معاونت آموزشی
      • معرفی معاون آموزشی
      • اداره آموزش
        • تقویم آموزشی
        • برنامه های آموزشی
        • برنامه دروس
          • Ph.D
            • نیمسال اول سال تحصیلی 401-400 رشته سیاست های غذا و تغذیه ( ترم اول)
            • نیمسال دوم سال تحصیلی 402-401 رشته علوم تغذیه (ترم دوم)
            • نیمسال دوم سال تحصیلی 402-401 رشته سیاست های غذا و تغذیه (ترم دوم)
            • نیمسال دوم سال تحصیلی402-401 رشته سیاست های غذا و تغذیه( ترم پنجم و بالاتر)
          • کارشناسی ارشد
            • رشته علوم تغذیه
              • نیمسال دوم سال تحصیلی 1402-1401(ترم دوم)
            • رشته علوم بهداشتی در تغذیه
              • نیمسال دوم سال تحصیلی 1402-1401 ترم دوم
            • تغذیه بالینی
              • برنامه دروس نیمسال دوم سال تحصیلی 1402-1401 رشته تغذیه بالینی ترم دوم
            • تغذیه ورزشی
              • برنامه دروس نیمسال دوم سال تحصیلی 1402-1401 رشته تغذیه ورزشی ترم دوم
        • آیین نامه های آموزشی
          • آئین نامه آموزشی دوره دکتری تخصصی (Ph.D)
          • آیین نامه آموزشی دوره کارشناسی ارشد ناپیوسته
        • فرم های آموزشی
          • فرم کارشناسی ارشد
          • فرم دکتری تخصصی
          • فرم عضویت در دفتر دانش آموختگان
          • فرم صددرصد پایان نامه
          • دستورالعمل نگارش پایانامه مقطع تحصیلات تکمیلی
        • فرآیندها
          • فرآیند طرح پایان نامه های ارشد و دکتری
        • معرفی کارکنان
        • برنامه امتحانات
          • برنامه ph.D
            • سیاست های غذا و تغذیه ترم سوم و بالاتر
            • دکتری تخصصی علوم تغذیه ترم سوم و بالاتر
            • دکتری تخصصی علوم تغذیه ورودی 98 ترم اول
          • برنامه کارشناسی ارشد
            • رشته تغذیه بالینی
            • رشته علوم تغذیه (ترم سوم و بالاتر)
            • رشته علوم تغذیه(ترم اول )
      • رشته های آموزشی
        • ارشد
        • دکتری
      • گروه های آموزشی
        • گروه آموزشی تغذیه جامعه
          • معرفی گروه تغذیه جامعه
          • معرفی مدیر گروه تغذیه جامعه
          • اعضای هیات علمی گروه تغذیه جامعه
          • فعالیتهای آموزشی گروه تغذیه جامعه
          • دوره های کوتاه مدت گروه تغذیه جامعه
          • کتاب های گروه تغذیه جامعه
          • معرفی کارکنان گروه آموزشی تغذیه جامعه
        • گروه آموزشی تغذیه بالینی
          • معرفی گروه تغذیه بالینی
          • معرفی مدیر گروه تغذیه بالینی
          • اعضای هیات علمی گروه تغذیه بالینی
          • فعالیت های آموزشی گروه تغذیه بالینی
          • دوره های کوتاه مدت گروه تغذیه بالینی
          • کتاب های گروه تغذیه بالینی
          • معرفی کارکنان گروه تغذیه بالینی
        • گروه آموزشی تغذیه سلولی-مولکولی
          • معرفی گروه تغذیه سلولی-مولکولی
          • معرفی مدیر گروه تغذیه سلولی-مولکولی
          • اعضای هیات علمی گروه تغذیه سلولی-مولکولی
          • فعالیت های آموزشی گروه تغذیه سلولی-مولکولی
          • دوره های کوتاه مدت گروه تغذیه سلولی-مولکولی
          • کتاب های گروه تغذیه سلولی-مولکولی
      • گروه تخصصی توسعه آموزش
        • معرفی گروه تخصصی توسعه آموزش
        • معرفی مدیر گروه تخصصی توسعه آموزش
        • فعالیت های گروه تخصصی توسعه آموزش
        • معرفی کارکنان گروه تخصصی توسعه آموزش
      • اطلاعیه ها
      • کتابخانه
        • درباره کتابخانه
          • تاریخچه
          • اهداف
          • چشم انداز
          • جامعه استفاده کننده
          • گزارش عملکرد
            • آمار و فعالیت های کتابخانه در سال 1401
            • آمار و فعالیت های کتابخانه در سال 1400
            • آمار فعالیت های کتابخانه در سال1399
            • آمار و فعالیت کتابخانه در سال 1398
            • آمار و فعالیت های کتابخانه در سال1397
          • بخش های کتابخانه
            • خدمات فنی
            • میز امانت و مخزن
            • پایان نامه
            • کتابخانه دیجیتال
        • شناسه استاندارد بین المللی کتابخانه IR-200880199(شابکا)
        • جستجوی منابع کتابخانه
        • راهنمای آموزشی کتابخانه
          • راهنمای جستجو و بازیابی منابع در سامانه کتابخانه مرکزی و کتابخانه های تابعه دانشگاه علوم پزشکی
          • راهنمای نگارش پایان نامه
          • راهنمای دریافت نام کاربری و کلمه عبور برای استفاده خارج از شبکه از پایگاه های اطلاعاتی VCampus
          • راهنمای استفاده از VCampus
          • بروشور استفاده کاربران از خدمات کتابخانه
        • تازه های کتابخانه
        • آیین نامه ها
          • آیین نامه عضویت در کتابخانه
          • آیین نامه خدمات کتابخانه
          • آئین نامه وجین
        • اخبار و اطلاعیه ها
          • تفاهم نامه دانشگاه علوم پزشکی تهران و دانشگاه تهران
          • فرایند بارگذاری پایان نامه و دریافت رسید از میز خدمت غیرحضوری کتابخانه ملی
        • کارگاه های آموزشی
        • ساعت کار و تماس با کتابخانه
          • فرم ارسال درخواست کتاب
        • پرسش از کتابدار
        • مدیریت
        • کارکنان
        • کتابخانه مرکزی و مرکز اسناد دانشگاه علوم پزشکی تهران
        • کتابخانه دیجیتال دانشگاه علوم پزشکی تهران
        • نرم افزار کتابخانه(آذرسا)
        • دنیای کتاب وکتابخوانی
        • لینکهای مفید
        • نظرسنجی آنلاین
        • گالری تصاویر
      • دفتر دانش آموختگان
        • راهنمای استفاده از سامانه مجازی دانش آموختگان
        • فرم عضویت در دفتر دانش آموختگان
        • دانش آموختگان دانشکده
      • ثبت نام دانشجویان ورودی جدید
    • معاونت پژوهشی
      • معرفی معاون پژوهشی
      • کارشناسان پژوهش
      • شورای پژوهشی دانشکده
        • آیین نامه شورای پژوهشی
        • اعضای شورای پژوهشی
      • دستورالعمل‌ اعطای گرنت‌های پژوهشی
      • ارکان پژوهشی دانشکده
        • سیاست های پژوهشی دانشکده
        • معرفی فعالیت های پژوهشی دانشکده
      • دستاوردهای پژوهشی دانشکده
        • مقالات دستاوردهای پژوهشی
        • طرح های تحقیقاتی
          • طرح های در حال اجرا
          • طرح های خاتمه یافته اخیر
        • کنگره ها وسمینارها
        • سخنرانی های ماهانه
      • مجله دانشکده
      • دفتر ارتباط با صنعت دانشکده
        • معرفی دفتر ارتباط با صنعت
        • فرایند ثبت و ارزیابی
        • جلسات ارتباط با صنعت
        • دستورالعمل ها
        • فرمت قرار داد ها و دستورالعمل پرداخت
        • فعالیت های انجام شده
        • اخبار دفتر ارتباط با صنعت
        • شیوه نامه طرح های ارتباط با صنعت
        • جایگاه فناوری و ارتباط با صنعت از دیدگاه رئیس دانشکده
        • چهارمین همایش فن بازار ملی سلامت
        • لیست خدمات دانشکده به صنعت
      • طریقه نگارش تقدیر وتشکر مقالات برای کسب امتیاز
      • مفاد گزارش نهایی طرح های تحقیقاتی و ضمائم لازم
      • فلوچارت تصویب طرح‌های منتج از پایان‌نامه دانشجویان
      • فلوچارت ارسال و تصویب طرح های بدون دانشجو
      • فرم داوری پروپوزال
      • پژوهشیار
    • معاونت بین الملل
      • معرفی معاون بین الملل
      • راهنمای ثبت نام در پردیس بین الملل
      • معرفی کارکنان معاونت بین الملل
      • دستورالعمل شرکت در کنگره های خارج از کشور
      • دستورالعمل استفاده از ماموریت آموزشی داخل و خارج از کشور
      • دستورالعمل گذراندن بخشی از دوران تحصیل درخارج از کشور( برای دانشجویان تحصیلات تکمیلی)
      • دستورالعمل همکاری با دانشمندان و متخصصان ایرانی غیر مقیم
      • فرم درخواست گذراندن بخشی از دوران تحصیل در خارج از کشور برای دانشجویان تحصیلات تکمیلی
        • فرم شماره 1
        • فرم شماره 2
      • فرم درخواست همکاری متخصصان ایرانی غیر مقیم
      • مرکز پژوهش های دانشجویی
        • سرپرست
        • دبیر
        • معاونین
          • آموزشی(کارگاه ها)
    • معاونت اداری مالی
      • معرفی معاونت اداری مالی
      • واحد اداری
        • مسئول امور اداری
        • واحد های تابعه (اداری)
        • شرح وظایف (اداری)
        • معرفی کارکنان واحد اداری
        • بخشنامه های اداری
      • واحد مالی
        • رئیس امور مالی
        • واحد های تابعه (مالی)
        • شرح وظایف (مالی)
        • معرفی کارکنان واحد مالی
      • فرایندها
        • فرایند های اداری
    • معاونت دانشجویی-فرهنگی
      • معرفی معاون دانشجویی فرهنگی
      • شرایط دریافت وام
      • انواع وام
        • وام تحصیلی مسکن
        • وام ضروری
        • تسهیلات مالی ویژه دانشجویان ممتاز و نمونه
        • وام ضروری حج
        • وام ضروری 2برابر
        • وام ودیعه مسکن
        • ودیعه مسکن نخبگان
      • کارت های دانشجویی هوشمند
      • تجارت کارت جوان
      • شرایط بازپرداخت وام و تسهیلات
      • معرفی کارکنان معاونت دانشجویی
default default default
  • درباره دانشکده
    • تاریخچه دانشکده
    • منشور اخلاقی دانشکده علوم تغذیه و رژیم شناسی
    • منشور تعهد حرفه ای دانشکده علوم تغذیه و رژیم شناسی
    • واحد رسیدگی به شکایات دانشکده
    • تماس با ما
    • نقشه سایت
    • فرهنگ
      • توصیه های کلی تغذیه‌ای به منظور تقویت سیستم ایمنی
  • فرهنگ و سواد تغذیه ای
  • صفحه اصلی
  • معاونت ها
  • معاونت پژوهشی
  • دفتر ارتباط با صنعت دانشکده
  • اخبار دفتر ارتباط با صنعت

اخبار

 

برگزاری دهمین جلسه شورای پژوهشی دانشکده علوم تغذیه و رژیم شناسی  

برگزاری نهمین جلسه شورای ارتباط با صنعت دانشکده علوم تغذیه و رژیم‌شناسی

همایش کارآفرینی و خلق ثروت مبتنی بر دانش در دانشگاه نسل سوم در دانشکده علوم تغذیه و رژیم شناسی 1398/08/20

نشست حمایت‌ها و تسهیلات مالی طرح‌های فناورانه و کسب‌وکاردانشکده علوم تغذیه و رژیم شناسی 1398/07/21

هفتمین جلسه شورای ارتباط با صنعت دانشکده1398/06/25

جلسه کمیته مشورتی معاونت پژوهشی دانشکده علوم تغذیه و رژیم شناسی 98/04/24

جلسه شورای ارتباط با صنعت1398/03/28

کارگاه یک روزه فرآیند ثبت اختراع در ایران 1398/02/31

کارگاه "آشنایی با فرآیند اجرایی طرح های ارتباط با صنعت "1397/10/10

حضور دانشکده علوم تغذیه و رژیم شناسی در جشنواره علم برای همه1397/08/20

جلسه شورای ارتباط با صنعت دانشکده علوم تغذیه مورخ25/6/97
در ابتدای جلسه دکتر آزادبخت به ارایه توضیحاتی در خصوص فلوچارت ثبت طرح های ارتباط با صنعت پرداخته و با نظرات اعضا فلوچارت مربوطه مورد ارزیابی قرار گرفت. در ادامه اعضا نقطه نظرات خویش را در خصوص سهم ریالی مجریان و نیز چگونگی حضور مجریان تمام وقت در طرح های ارتباط با صنعت ابراز کردند. سپس طرح دکتر نوروزی مورد بحث و بررسی اعضا قرار گرفت

 

جلسه شورای ارتباط با صنعت دانشکده علوم تغذیه مورخ10/7/97

در ابتدای جلسه دکتر آزادبخت(معاون پژوهشی دانشکده) مصوبات جلسه قبلی شورا را یادآوری کردند که بر اساس آیین نامه شورای ارتباط با صنعت، تعریف طرح های مربوطه مشخص شد. در ادامه نیز نحوه مشارکت اعضای هیات علمی در طرح های ارتباط با صنعت براساس آیین نامه ارایه شد. سپس در خصوص پیش نویس سهم مجریان در طرح های ارتباط با صنعت مذاکره صورت گرفت و اعضای محترم شورا نظرات خود را ارایه دادند

"همایش پژوهش های نوین در حوزه R&D و شرکت های برتر صنایع غذایی با محوریت فرآورده های لبنی" چهارم اسفند ماه و همزمان با یازدهمین جشنواره علوم و صنایع غذایی (جایزه علمی دکتر هدایت) و دهمین جشنواره شهاب برگزار می گردد. برای کسب اطلاعات بیشتر به سایت همایش مراجعه نمایید:  http://ifstafestival.ir

 

جشن روز پژوهش 

  به مناسبت هفته پژوهش مراسم تقدیر از دانشجویان برتر در مقطع دکتری و کارشناسی ارشد با حضور آقای دکتر صحراییان معاون تحقیقات و فناوری ، خانم دکتر پروین پاسالار رییس مرکز استعدادهای درخشان دانشگاه، آقای دکتر حسن پور در دانشکده علوم تغذیه و رژیم شناسی برگزار شد.در این نشست تعدادی از اعضای هیات علمی و دانشجویان مشکلات و پیشنهادات خود را در زمینه امور پژوهشی مطرح نمودند.آقای دکتر صحراییان در پاسخ به موضوع کمبود بودجه پژوهشی برای طرح های تحقیقاتی، به تلاش اساتید در زمینه کسب گرنت های تحقیقاتی خارج از دانشگاه در اتباط با صنعت تاکید داشتند، شرح خبر این جلسه در سایت دانشکده قرار دارد.

 

برگزاری همزمان ششمین نمایشگاه تجهیزات پزشکی ساخت ایران و نوزدهمین نمایشگاه دستاوردهای پژوهش، فناوری و فن بازار کشور

دانشگاه علوم پزشکی تهران با ارائه 5 محصول در حوزه تجهیزات پزشکی در ششمین نمایشگاه تجهیزات پزشکی و مواد آزمایشگاهی ساخت ایران که از 3 تا 6 دی ماه 97 در نمایشگاه بین المللی برگزار می شود، حضور فعال داشت.

 

برگزاری کارگاه آشنایی با فرآیند اجرایی طرح های ارتباط با صنعت

کارگاه آشنایی با فرآیند اجرایی طرح های ارتباط با صنعت با سخنرانی خانم دکتر شاهنده، مسئول گروه ارتباط با صنعت دانشگاه در محل دانشکده علوم تغذیه و رژیم شناسی برگزار شد. در این نشست صمیمانه که با حضور ریاست دانشکده و جمعی از اعضای هیئت رئیسه، هیئت علمی، دانشجویان و کارکنان دانشکده برگزار شد، فرایند طرح های ارتباط با صنعت از ابتدا تا مرحله تصویب و اجرایی شدن آنها بررسی شد. در ابتدای جلسه خانم دکتر آزادبخت، معاون پژوهشی دانشکده ضمن خوش آمد گویی و تشکر از حضور مسئولین دفتر ارتباط با صنعت دانشگاه، بر لزوم برگزاری کارگاه های آموزشی در ارتباط با طرح های ارتباط با صنعت تاکید کردند و به عدم اطلاع کافی جمع کثیری از اعصای هیئت علمی و دانشجویان طبق نظرسنجی انجام شده در شهریور 1397 در دانشکده اشاره نمودند. پس از آن خانم دکتر شاهنده پس از ارائه تاریخچه ای از تاسیس دفتر ارتباط با صنعت دانشگاه، به معرفی سازمان های مالی حمایت کننده از طرح های تحقیقاتی و خدماتی ارتباط با صنعت و نوع حمایت آنها پرداختند. در ادامه اصلی ترین روش های ارتباطی دانشگاه با صنعت بیان شد و همچنین توضیحاتی در خصوص روند تصویب این طرح ها صورت ارائه شد. در پایان به سوالات شرکت کنندگان در کارگاه پاسخ داده شد.

جلسه ماهانه معاونت پژهشی دانشکده علوم تغذیه و رژیم شناسی

جلسه  ماهانه معاونت پژهشی دانشکده علوم تغذیه و رژیم شناسی با سخنرانی آقای مصطفی صابریان کارشناس واحد ارتباط با صنعت این دانشکده  با موضوع آشنایی با تدوین طرح کسب و کار ( Business plan) با حضور دکتر حسین زاده رییس دانشکده، دکتر لیلا آزادبخت معاون پژوهشی، اعضای هیئت علمی ، کارشناسان و دانشجویان این دانشکده برگزار شد.

بسمه تعالی

 

گزارش برگزاری کارگاه "فرآیند ثبت اختراع در ایران"

کارگاه یک روزه فرآیند ثبت اختراع در ایران در تاریخ 31/2/98 در محل سالن اجتماعات دانشکده علوم تغذیه و رژیم شمناسی برگزار شد. تدریس این کارگاه توسط خانم رحمانی از دفتر ثبت اختراعات و اکتشافات دانشگاه علوم پزشکی تهران انجام شد.

این کارگاه با حضور آقای دکتر حسین زاده ریاست دانشکده علوم تغذیه و رژیم شناسی برگزار شد، و شرکت کنندگان از مراکز مختلف دانشگاه حضور داشتند. در کارگاه فرآیند ثبت اختراع در ایران در مدت 4 ساعت مطالبی در خصوص ثبت اخنراع در ایران و قوانین و مقرارات تابعه بیان شد. مهمترین مباحث مطرح شده در این کارگاه شامل:

  • تعریف اختراع و فرآیندهایی که شامل قانون ثبت اختراع است؛
  • نحوه درخواست ثبت اختراع در ایران؛
  • فرآیند نوشتن اظهارنامه ثبت اختراع؛
  • نحوه ارجاع و استعلام از مراکز ذیصلاح؛
  • چالش های موجود در نحوه نگارش اظهارنامه؛
  • پرسش و پاسخ و بیان مشکلات و تجارب حضار در روند ثبت اختراع؛

  

default

ارتباط با ما

دانشکده علوم تغذیه و رژیم شناسی دانشگاه علوم پزشکی تهران: تهران، بلوار کشاورز، خیابان نادری، خیابان حجت دوست، پلاک 44
021-88984861
021-88955975
info_snsd@tums.ac.ir

معاونت آموزشی

  • تقویم آموزشی
  • برنامه های آموزشی
  • کتابخانه (تاریخ آخرین به روز رسانی1402/01/22)

معاونت پژوهشی

  • دستورالعمل اعطای گرنت های پژوهشی
  • طریقه نگارش تقدیر و تشکر مقالات برای کسب امتیاز

لینک های مفید

  • سایت دانشگاه
  • کتابخانه مرکزی و مرکز اسناد دانشگاه
  • مرکز بسیج جامعه پزشکی و اساتید دانشگاه علوم پزشکی تهران
  • اتوماسیون اداری
  • رسیدگی به شکایات و انتقادات دانشکده
  • نقشه سایت

آمار بازدیدکنندگان

  • بازدید این صفحه : 24 نفر
  • بازدید امروز : 451 نفر
  • کل بازدیدکنندگان : 247177 نفر
  • بازدیدکنندگان آنلاین : 1 نفر

نظرسنجی

.کلیه حقوق این سایت متعلق به دانشکده علوم تغذیه و رژیم شناسی دانشگاه علوم پزشکی تهران می باشد اسپریت پورتال
عبارت خود را درج و Enter را بفشارید