دیدار هیأترئیسه دانشکده علوم تغذیه و رژیم شناسی با دانشجویان نو ورود و ورودی ۱۴۰۳ رشته علوم و صنایع غذایی
دکتر جوانبخت بر تعامل نزدیکتر اساتید و دانشجویان و انجام داوطلبانه فعالیتهای پژوهشی و مطالعاتی تأکید کرد
نشست مشترک هیئترئیسه دانشکده علوم تغذیه و رژیم شناسی با نمایندگان دانشجویان نو ورود و ورودی ۱۴۰۳ مقطع کارشناسیارشد رشته علوم و صنایع غذایی برگزار شد.
به گزارش روابطعمومی دانشکده علوم تغذیه و رژیم شناسی دانشگاه علوم پزشکی تهران، در این نشست که یکشنبه ۴ آبان ۱۴۰۴ برگزار شد، دکتر محمدحسن جوانبخت، رئیس دانشکده علوم تغذیه و رژیم شناسی، دکتر ابراهیم مولایی آقایی، دکتر مونا پورقادری و محمدرضا حبیبی، معاونان آموزشی، دانشجویی فرهنگی و اداری و مالی دانشکده حضور داشتند.
در آغاز، رئیس دانشکده علوم تغذیه و رژیم شناسی با ابراز خرسندی از حضور در جمع دانشجویان رشته علوم و صنایع غذایی و خیرمقدم به دانشجویان نو ورود، این گردهمایی را فرصتی برای آشنایی بیشتر با آنها دانست.
دکتر جوانبخت سپس از دانشجویان حاضر به ویژه دانشجویان ورودی ۱۴۰۳ خواست، بخشی از تجارب خود از تحصیل در دانشگاه و مهمترین مسائل و دغدغههای پیش رو را مطرح کنند.
در این بخش دانشجویان بر تمرکز بیشتر دانشکده بر واحدهای عملی و کار در آزمایشگاه، تعامل بیشتر اساتید با دانشجویان در مسیر تدوین پروپوزال پایاننامهها و رفع سردرگمیهای موجود در این زمینه، ایجاد بسترهای لازم برای ارتباط دانشجویان با بخش صنعت و ارائه تخصصیتر و صنعتیتر واحدهای پیشرفته دانشجویان صنایع غذایی تأکید کردند.
همچنین دانشجویان نو ورود نیز ضمن معرفی خود، خواستار توجه جدی دانشکده به واحدهای عملی در کنار واحدهای تئوری و ایجاد زمینههای لازم برای ورود بیش از پیش دانشجویان به فعالیتهای پژوهشی شدند.
آنها همچنین درخواست برگزاری جلسات معارفه برای دانشجوی ورودی جدید با رویکرد آشنایی با دانشکده و گروه علوم و صنایع غذایی را مطرح کردند.
پس از آن دکتر مولایی توضیحاتی در خصوص فرایند آموزشی دانشجویان ارائه کرد و رعایت قوانین و آییننامههای آموزشی را ضروری دانست.
معاون آموزشی دانشکده علوم تغذیه و رژیم شناسی با بیان نکاتی در خصوص پروپوزال پایاننامه دانشجویان علوم و صنایع غذایی و تمهیدات سال گذشته دانشکده برای گذراندن واحد روش تحقیق در ترم اول تحصیلی، به انعقاد تفاهمنامهای با دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی به منظور برگزاری کلاسهای مشترک و استفاده از امکانات آزمایشگاهی اشاره کرد.
وی افزود: با تکیه بر نوپا بودن رشته علوم و صنایع غذایی و جذب نخستین دانشجویان از سال گذشته، درصدد تجهیز آزمایشگاه مرکزی دانشکده و خرید دستگاهها و امکانات جدید با هدف بهبود سطح کیفی آموزش و بهرهبرداری بهتر دانشجویان و اساتید هستیم.
دکتر مولایی با تأکید بر اینکه در مقطع کارشناسیارشد انتظار ما مشارکت بیشتر دانشجویان و تعامل نزدیکتر با اساتید است، اظهار داشت: مباحث آموزشی کاملاً طبق سرفصلهای تعریف شده، ارائه میشوند ضمن اینکه دانشجویان باید با تلاش بیشتر، در تدریس مشارکت کنند.
معاون آموزشی دانشکده علوم تغذیه و رژیم شناسی توجه دانشجویان را به همکاری با اساتید در طرحهای پژوهشی جلب کرد و بیان داشت: همچنین تحصیل در این رشته فرصت ارزشمندی برای شرکت در همایشها و کنگرههای علمی و درگیر شدن در فعالیتهای پژوهشی فراهم میکند.
وی همچنین از امکان شرکت دانشجویان در کارگاههای مختلف دانشگاه و آشنایی آنها با نرمافزارهای کاربردی و تخصصی در حیطه پژوهش خبر داد و یادآور شد: به زودی جلسات معارفه برای دانشجویان نو ورود در سطح دانشکده و گروههای آموزشی برگزار خواهد شد.
دکتر جوانبخت در جمعبندی این نشست با معرفی اجمالی دکتر جاهد خانیکی، مدیر گروه علوم و صنایع غذایی، معاونان و اساتید این گروه، گفت: هریک از اساتید با توجه به حیطه فعالیت خود میتوانند در رفع مسائل آموزشی و پژوهشی دانشجویان کمک کنند.
رئیس دانشکده علوم تغذیه و رژیم شناسی با تأکید بر اینکه در زمینه کار با دستگاه و آموزش استفاده از تجهیزات آزمایشگاهی، محدودیتی برای دانشجویان وجود ندارد، بیان داشت: همچنین راهاندازی و برگزاری ژورنال کلاب گروه، امکان گفتمان بیشتر میان دانشجویان و اعضای هیئتعلمی، یادگیری موضوعات و مباحث جدید و استفاده از دیدگاههای اساتید در حیطههای مختلف را فراهم میکند.
وی با بیان اینکه توسعه ارتباط با بخش صنعت یکی از اولویتهای دانشکده علوم تغذیه و رژیم شناسی است، افزود: در این راستا با ایجاد بستر بازدید از شرکتها و صنایع مختلف، شرایط تعامل دانشجویان با این بخش را تسهیل میکنیم.
دکتر جوانبخت تصریح کرد: همچنین با تکیه بر نوپا بودن گروه علوم و صنایع غذایی لزوم بررسی سرفصلهای مورد تدریس و مدل ارائه دروس در دیگر دانشگاهها همسو با نیازهای آموزشی و پژوهشی دانشجویان احساس میشود. در این مسیر میتوان با تعریف سیستمی جدید، نقصها را برطرف و فرصتهایی جدید ایجاد کرد.
رئیس دانشکده علوم تغذیه و رژیم شناسی همچنین از دانشجویان حاضر خواست به صورت خودکار نسبت به انجام فعالیتهای پژوهشی و مطالعاتی در کنار تحصیل اقدام کنند و خاطرنشان کرد: تعامل بیشتر با اساتید و تبادل دانش و تجربه با آنها، مشارکت در تدریس و انجام فعالیتهای آموزشی و پژوهشی داوطلبانه، وجه تمایز دانشجویان ارشد با مقطع کارشناسی است که امیدواریم دانشجویان این موضوع را مورد توجه جدی قرار دهند.
در پایان این نشست، حبیبی، معاون اداری و مالی دانشکده علوم تغذیه و رژیم شناسی نیز ضمن ارائه توضیحاتی در خصوص اقدامات انجام شده در راستای بهبود سطح کیفی خدمات به دانشجویان، به بخشی از فعالیتها برای ارتقای امکانات رفاهی از جمله راهاندازی بوفه دانشکده و اختصاص فضایی به استراحت و تعامل اساتید، دانشجویان و کارکنان اشاره کرد.
ارسال نظر