حوزه معاونت دانشجویی-فرهنگی دانشکده علوم تغذیه و رژیم شناسی تلاش دارد بستری مناسب برای ارتقاء فعالیت های اجتماعی، فرهنگی، سیاسی، مذهبی برای دانشجویان، اساتید و کارکنان فراهم کند.
وظایف اصلی این معاونت شامل ارائه خدمات رفاهی- دانشجویی، تأمین و ارتقاء سلامت جسمی و روانی دانشجویان و ارائه خدمات فرهنگی و فوق برنامه است که از طریق واحد امور دانشجویی انجام میگردد.
ماموریت
ارتقاء مهارت های ارتباطی و تعهد حرفه ای در دانشجویان با همکاری معاونت آموزشی
برنامه ریزی و اجرای کلیه خدمات رفاهی دانشجویی توانمندسازی دانشجویان، اساتید و کارکنان در پاسخگویی اجتماعی برنامه ریزی در جهت ایجاد محیطی شاد برای اعضای هیئت علمی، کارکنان و دانشجویان
کشف و پرورش استعدادهای فرهنگی و ورزشی اساتید، دانشجویان و پرسنل دانشکده
همکاری با سایر نهادهای فرهنگی در برگزاری مناسبت های مذهبی و ملی
چشم انداز
ارتقاء سلامت جسماني، رواني و رشد و بالندگي فرهنگي و اجتماعي دانشجویان، اعضاء هیات علمی و کارکنان
در آستانه روز دانشجو، دکتر محمدحسن جوانبخت، رئیس دانشکده علوم تغذیه و رژیم شناسی دانشگاه علوم پزشکی تهران، با صدور پیامی صمیمانه، ضمن تبریک این روز بزرگ به دانشجویان، بر اهمیت نقش آنان در تحقق اهداف علمی و اجتماعی کشور تاکید کرد و از آنها خواست با جدیت و اخلاق مداری به سمت آیندهای روشن گام بردارند.
دکتر لیلا آزادبخت، استاد دانشکده علوم تغذیه و رژیم شناسی دانشگاه علوم پزشکی تهران در خصوص تغذیه در دیابت، توضیحاتی ارائه داد. دکتر آزاد بخت گفت: افراد مبتلا به دیابت نوع 2 میتوانند با رعایت یک رژیم غذایی مناسب، خطر ابتلا به بیماریهای قلبی عروقی را کاهش دهند. وی در ادامه گفت: مصرف کربوهیدراتهای پیچیده (مانند غلات سبوسدار)، فیبر، چربیهای سالم (مانند روغن زیتون و روغن کانولا) و محدود کردن مصرف چربیهای اشباع و ترانس، به کنترل قند خون و بهبود سلامت قلب کمک میکند.
این تحقیقات در دانشکده علوم تغذیه و رژیم شناسی و مرکز تحقیقات دیابت پژوهشگاه علوم غدد و متابولیسم دانشگاه علوم پزشکی تهران انجام شده است.
به همت دانشکده علوم تغذیه و رژیمشناسی دانشگاه علوم پزشکی تهران، همایش ملی غذاهای دریایی، سلامت و بیماری روز چهارشنبه 7 آذر 1403 در سالن آمفی تئاتر سازمان مرکزی این دانشگاه برگزار شد. این همایش با هدف بررسی تأثیرات غذاهای دریایی بر سلامت عمومی و ارتباط آنها با بیماریها، میزبان متخصصان و پژوهشگران مطرح در این حوزه بود.
دانشکده علوم تغذیه و رژیمشناسی دانشگاه علوم پزشکی تهران با همکاری سازمان شیلات ایران، همایش «غذاهای دریایی، سلامت و بیماری» را روز چهارشنبه 7 آذر 1403 در سالن آمفی تئاتر ستاد مرکزی دانشگاه علوم پزشکی تهران برگزار میکند. این رویداد با محوریت بررسی ارزش تغذیهای غذاهای دریایی، نقش آنها در پیشگیری و درمان بیماریها، و ترویج فرهنگ مصرف آبزیان، فرصتی علمی و آموزشی برای پژوهشگران و عموم علاقهمندان فراهم خواهد کرد.
نشست گفتمان تحول و توسعه دانشکده علوم تغذیه و رژیمشناسی دانشگاه علوم پزشکی تهران با حضور اعضای هیئتعلمی و دکتر محمدحسن جوانبخت رئیس دانشکده برگزار شد. در این نشست که به بررسی وضعیت موجود و شناسایی چالشهای پیشرو اختصاص داشت، بر اهمیت همکاری جمعی، تقویت فعالیتهای بینرشتهای و گسترش همکاریهای بینالمللی برای تحقق اهداف بلندمدت دانشکده تأکید شد و اعضای هیئتعلمی مشکلات موجود در حوزههای آموزشی، پژوهشی و مالی را بررسی و پیشنهادهایی برای ارتقا و تحول دانشکده در سطح ملی و بینالمللی ارائه کردند.