معرفی
تغذیه سلولی- مولکولی، شاخه اي از علم تغذيه است که به بررسی تعامل ميان اجزاي تشكيل دهنده مواد غذايي با مولكول هاي مختلف داخل و خارج سلول مي پردازد. اين رويكرد جديد در تغذيه در نهايت به شناسایی ساز و کارهایي مي پردازد که بوسيله آن غذاها بر روي فرايندهاي اساسي سلول، نظير تنظيم متابوليسم تاثير مي گذارند. همچنین از آنجایی که تفاوت هاي ژنتيك بين افراد منجر به اختلاف در جذب، متابوليسم، دفع و اثربخشی مواد مغذي مي گردد، بايد جهت بهينه سازي، رژيم هاي غذايي در نظر گرفته شوند. تغذيه سلولي- مولکولي در قالب مطالعات نوتریژنتیکس و نوتریژنومیکس اثر متقابل ژنتیک و تغذیه را واکاوی می کند و با حرکت در مرزهای دانش، علم تغذیه را به پیش می برد.
رسالت گروه تغذیه سلولی- مولکولی تعلیم دانش آموختگانی است که در راستای ارتقاء سیستم بهداشتی و درمانی کشور توانایی های زیر را کسب نموده باشند:
- درک رویکرد سلولی و مولکولی به تغذیه در قالب الگوی "از سلول تا جامعه".
- مهارت در تکنیک های آزمایشگاهی تخصصی سلولی و مولکولی که در مطالعات تغذیه ای کاربرد دارد.
- درک روش های آماری و بیوانفورماتیک و کاربرد آن در تحقیقات تغذیه.
- توانایی طراحی، نظارت و اجرای طرح های تحقیقاتی در جهت تولید علم و فناوری.
- ارتباط با سایر گروه های آموزشی و مراکز علمی و تحقیقاتی در سطح ملی و بین المللی.
گروه تغذیه سلولی- مولکولی بر آن است که با استفاده از مفاهیم و تکنولوژی های مدرن در علم تغذیه، به گسترش مرزهای دانش پرداخته و راهکارهایی جهت استفاده از دانش جدید در ارتقای سلامت افراد (در سطح بالین و جامعه) ارائه نماید.
- تلفن : 88985975-داخلی 126