امروزه مبادلات علمی و فرهنگی بین جوامع مختلف نقشی بنیادین در توسعه علمی و ارتقاء کیفیت آموزش و پژوهش کشورهای مختلف ایفا می نماید. رشد فزاینده ارتباطات اجتماعی در گستره جهانی زمینه مناسبی را برای همکاری های علمی بین المللی بین کشورهای مختلف فراهم نموده است.
برقراری و تقویت ارتباطات علمی بین دانشکده علوم تغذیه و رژیم شناسی و دانشگاهها و موسسات معتبر آموزشی و تحقیقاتی کشورهای مختلف به عنوان یکی از ارکان پیشرفت و توسعه دانشگاه تلقی شده و با جدیت در دانشکده دنبال می شود.
بدین منظور واحد معاونت بین الملل دانشکده وظیفه هدایت و برنامه ریزی فعالیت های علمی دانشگاه در سطح بینالمللی را در داخل دانشکده عهده دار میباشد.
ماموریت
کليه فعاليت هاي معاونت بین الملل دانشکده علوم تغذیه در راستاي تحقق سياست هاي کلي دانشگاه و براي بالا بردن رتبه علمي دانشگاه در بين دانشگاه هاي سراسر دنيا و رسيدن به استانداردهاي جهاني در حوزه آموزش، پژوهش و فن آوري مي باشد.
اهم اهداف:
1-جذب دانشجوی خارجی در رشته های مختلف تحصيلی مرتبط با رشته های علوم تغذیه متمرکز بر کلیه مقاطع تحصیلی و نیز دوره های کوتاه مدت در سطح منطقه و بين الملل در دانشکده
2-ارتباط و همکاری آموزشی-پژوهشی با مراکز علمی معتبر دنيا، سازمانهای فرهنگی، علمی و صنعتی کشور
3- تقویت و توسعه همکاریهای پژوهشی و آموزشی بینالمللی دانشکده
4-تسهیل فرایندهای بینالمللی مانند پذیرش دانشجویان و استادان خارجی با همکاری معاونت بین الملل دانشگاه
5- ارتباط بهتر و حل مشکلات دانشجویان بینالمللی
چشم انداز
تبدیل شدن دانشکده به یک منبع علمی-پژوهشی پیشرو در کشور، منطقه و جهان در حوزه علوم تغذیه، به منظور پاسخگویی به نیازهای مرتبط با جامعه و ارتقای کیفیت زندگی آنان
در آستانه روز دانشجو، دکتر محمدحسن جوانبخت، رئیس دانشکده علوم تغذیه و رژیم شناسی دانشگاه علوم پزشکی تهران، با صدور پیامی صمیمانه، ضمن تبریک این روز بزرگ به دانشجویان، بر اهمیت نقش آنان در تحقق اهداف علمی و اجتماعی کشور تاکید کرد و از آنها خواست با جدیت و اخلاق مداری به سمت آیندهای روشن گام بردارند.
دکتر لیلا آزادبخت، استاد دانشکده علوم تغذیه و رژیم شناسی دانشگاه علوم پزشکی تهران در خصوص تغذیه در دیابت، توضیحاتی ارائه داد. دکتر آزاد بخت گفت: افراد مبتلا به دیابت نوع 2 میتوانند با رعایت یک رژیم غذایی مناسب، خطر ابتلا به بیماریهای قلبی عروقی را کاهش دهند. وی در ادامه گفت: مصرف کربوهیدراتهای پیچیده (مانند غلات سبوسدار)، فیبر، چربیهای سالم (مانند روغن زیتون و روغن کانولا) و محدود کردن مصرف چربیهای اشباع و ترانس، به کنترل قند خون و بهبود سلامت قلب کمک میکند.
این تحقیقات در دانشکده علوم تغذیه و رژیم شناسی و مرکز تحقیقات دیابت پژوهشگاه علوم غدد و متابولیسم دانشگاه علوم پزشکی تهران انجام شده است.
به همت دانشکده علوم تغذیه و رژیمشناسی دانشگاه علوم پزشکی تهران، همایش ملی غذاهای دریایی، سلامت و بیماری روز چهارشنبه 7 آذر 1403 در سالن آمفی تئاتر سازمان مرکزی این دانشگاه برگزار شد. این همایش با هدف بررسی تأثیرات غذاهای دریایی بر سلامت عمومی و ارتباط آنها با بیماریها، میزبان متخصصان و پژوهشگران مطرح در این حوزه بود.
دانشکده علوم تغذیه و رژیمشناسی دانشگاه علوم پزشکی تهران با همکاری سازمان شیلات ایران، همایش «غذاهای دریایی، سلامت و بیماری» را روز چهارشنبه 7 آذر 1403 در سالن آمفی تئاتر ستاد مرکزی دانشگاه علوم پزشکی تهران برگزار میکند. این رویداد با محوریت بررسی ارزش تغذیهای غذاهای دریایی، نقش آنها در پیشگیری و درمان بیماریها، و ترویج فرهنگ مصرف آبزیان، فرصتی علمی و آموزشی برای پژوهشگران و عموم علاقهمندان فراهم خواهد کرد.
نشست گفتمان تحول و توسعه دانشکده علوم تغذیه و رژیمشناسی دانشگاه علوم پزشکی تهران با حضور اعضای هیئتعلمی و دکتر محمدحسن جوانبخت رئیس دانشکده برگزار شد. در این نشست که به بررسی وضعیت موجود و شناسایی چالشهای پیشرو اختصاص داشت، بر اهمیت همکاری جمعی، تقویت فعالیتهای بینرشتهای و گسترش همکاریهای بینالمللی برای تحقق اهداف بلندمدت دانشکده تأکید شد و اعضای هیئتعلمی مشکلات موجود در حوزههای آموزشی، پژوهشی و مالی را بررسی و پیشنهادهایی برای ارتقا و تحول دانشکده در سطح ملی و بینالمللی ارائه کردند.
نشست گفتمان تحول و توسعه دانشکده علوم تغذیه و رژیم شناسی دانشگاه علوم پزشکی تهران ۲۹ آبان ۱۴۰۳ با حضور کارکنان برگزار شد. دکتر کوروش جعفریان، معاون اداری و مالی دانشکده، در این گردهمایی بر لزوم مشارکت فعال کارکنان در فرآیند درآمدزایی تأکید کرد و گفت: “ایدههای خلاقانه و تخصص شما میتواند به عنوان نیروی محرکهای در افزایش منابع مالی دانشکده عمل کند.” در این نشست به بررسی چالشها و فرصتهای موجود در مسیر توسعه پایدار دانشکده پرداخته شد و اعضای حاضر نظرات و پیشنهادهای خود را در راستای افزایش همکاری و بهرهوری ارائه کردند.