گروه آموزشی تغذیه جامعه
گروه آموزشی تغذیه جامعه

تغذیه جامعه ، قابلیت های متخصصان تغذیه ای را که در حوزه سیستم بهداشت وسلامت کشوروهمچنین سایرنهادها فعالیت می کنند، افزایش خواهد داد.کارکردهای تغذیه نهایتا پیشرفت های سیاست گذاری وبرنامه های متمرکزواساسی وپایه که برروی جامعه نیز تاثیر خواهند گذاشت را تضمین خواهد کرد.
داده هایی که از طریق کاربرد تکنیک های اپیدمیولوژی بدست آمده اند، باید منجربه درک بهتر مفاهیم فرد، رژیم ومحیط  شده وهمچنین  پلی ارتباطی بین پیامدهای رژیم وسلامت وتغذیه گردند.
نتایج داده های بدست آمده باید صحت نظریه های حوزه بهداشت وسلامت  وتغذیه عمومی  که توسط بخش سیاست گذاری ارائه گردیده اند را اثبات کرده و موجب  کاربردی شدن برنامه ها و پروژه ها گردند.

تربيت متخصصان تغذيه جامعه با شيوه مشاركتي كه قادر به موارد زير باشند:

الف) طراحي و مديريت برنامه هاي مربوط به غذا و تغذيه و ارائه خدمات بطور موثر, كارا، هماهنگ و متعادل

ب) گسترش و بكارگيري شيوه پايين به بالا (مشاركتي) در مديريت برنامه غذا و تغذيه

پ) برقراري و اجراي يك شيوه انسجام يافته بين بخشي در آموزش, تحقيقات و كارآموزي يا كارورزي غذا و تغذيه

ت) تامين رهبري در كاربرد علم تغذيه و رشته هاي وابسته در جهت نيل به امنيت غذا و تغذيه در جامعه و

ث) حمايت و توجيه تصميم گيران و برنامه ريزان سطح كلان براي تامين تغذيه مناسب در جامعه

ايجاد يك برنامه جامعه نگر مثبت مبتني بر فرهنگ ملي و منسجم با نگرش توسعه كه قادر است:

 1) علوم تغذيه را  (از سلول تا جامعه) به عمل ترجمان و تبديل كند،

2) يك رويكرد بين بخشي تغذيه در توسعه و با در نظر گرفتن تغذيه بعنوان حق اساسي بشر را در طراحي و مديريت موثر، كارا و مشاركتي ترويج نمايد.

3) حركت براي رسيدن به امنيت غذا و تغذيه با هدف غايي بهبود كيفيت زندگي جامعه را هدايت و رهبري كند.

  • تلفن : 02188955975-داخلی 121
آخرین خبرها