این معاونت بر اساس اسناد بالادستی از وزارت متبوع و زیر نظر معاونت آموزشی دانشگاه، برنامه ریزی واجرای برنامه های آموزشی دانشکده را به عهده دارد و با همکاری و مشارکت گروه های آموزشی بر کیفیت آموزشهای تئوری وکارآموزی و نیز فعالیتهای آموزشی اعضای هیئت علمی نظارت دارد.
ماموریت
رسالت دانشکده علوم تغذیه و رژیم شناسی بر اساس نيازهاي جامعه و نيز رسالت دانشگاه در ابعاد آموزشي عبارتند از:
-تربیت دانشجویان ماهر و متخصص با استفاده از استادان مجرب و متعهد
-پیاده سازی و اجرای آئین نامه ها و مقررات آموزشی مصوب شورای آموزشی دانشگاه
-بستر سازی برای ارائه آموزش های با کیفیت با بکارگیری روش های نوین آموزشی
-ارائه خدمات مشاوره تغذیه در سطح بالین و جامعه
-افزایش ارتباط های بین المللی در جهت ارتقاء جایگاه آموزشی دانشکده در سطح کشور و منطقه
-تلاش جهت نیل به اهداف دانشگاه نسل سوم و چهارم
-جذب و ارتقای اعضای هیئت علمی
چشم انداز
پیشرو و نوآور در حوزه آموزش های مرتبط با غذا و تغذیه
نشست گفتمان تحول و توسعه دانشکده علوم تغذیه و رژیم شناسی دانشگاه علوم پزشکی تهران ۲۹ آبان ۱۴۰۳ با حضور کارکنان برگزار شد. دکتر کوروش جعفریان، معاون اداری و مالی دانشکده، در این گردهمایی بر لزوم مشارکت فعال کارکنان در فرآیند درآمدزایی تأکید کرد و گفت: “ایدههای خلاقانه و تخصص شما میتواند به عنوان نیروی محرکهای در افزایش منابع مالی دانشکده عمل کند.” در این نشست به بررسی چالشها و فرصتهای موجود در مسیر توسعه پایدار دانشکده پرداخته شد و اعضای حاضر نظرات و پیشنهادهای خود را در راستای افزایش همکاری و بهرهوری ارائه کردند.
جلسه ژورنال کلاب کیهان لطفی دانشجوی دکتری تخصصی علوم تغذیه با عنوان: ارتباط بین دریافت چربی گیاهی و حیوانی با خطر مرگ و میر کل و مرگ و میر قلبی عروقی؛ با حضور استادان و جمعی از دانشجویان سه شنبه 15 آبان 1403 به صورت حضوری در سالن کنفرانس دانشکده برگزار شد.
در این جلسه، راهکارها و برنامههای اولیه مانند: هماهنگی با سخنرانان همایش در ارتباط با عنوان سخنرانی، هماهنگی برای اسپانسر و سایر تدارکات همایش، استفاده از سخنرانان مطرح در زمینه غذاهای دریایی و ... برای برگزاری موفق همایش مطرح و مورد بحث قرار گرفت.
فرهنگسازی برای ترویج استفاده از نسخه اصلی کتاب و احترام به حقوق معنوی ناشران و نویسندگان از سوی خریداران مبحثی است که میتواند در هفته کتاب مورد توجه قرار بگیرد.