متن مورد نظر خود را جستجو کنید
لیست اخبار صفحه :1
تامز Q&A: تغذیه در دیابت

تامز Q&A: تغذیه در دیابت

دکتر لیلا آزادبخت، استاد دانشکده علوم تغذیه و رژیم شناسی دانشگاه علوم پزشکی تهران در خصوص تغذیه در دیابت، توضیحاتی ارائه داد. دکتر آزاد بخت گفت: افراد مبتلا به دیابت نوع 2 می‌توانند با رعایت یک رژیم غذایی مناسب، خطر ابتلا به بیماری‌های قلبی عروقی را کاهش دهند. وی در ادامه گفت: مصرف کربوهیدرات‌های پیچیده (مانند غلات سبوس‌دار)، فیبر، چربی‌های سالم (مانند روغن زیتون و روغن کانولا) و محدود کردن مصرف چربی‌های اشباع و ترانس، به کنترل قند خون و بهبود سلامت قلب کمک می‌کند. این تحقیقات در دانشکده علوم تغذیه و رژیم شناسی و مرکز تحقیقات دیابت پژوهشگاه علوم غدد و متابولیسم دانشگاه علوم پزشکی تهران انجام شده است.

ارزیابی وضعیت تغذیه ای از طریق ژن

ارزیابی وضعیت تغذیه ای از طریق ژن

دکتر حسین ایمانی عضو هیات علمی گروه تغذیه بالینی دانشکده علوم تغذیه و رژیم شناسی دانشگاه علوم پزشکی تهران در خصوص جدیدترین روش ارزیابی وضعیت تغذیه ای از طریق ژن مطالبی را بیان کرد.

    تنظیمات پس زمینه