دانشکده تغذیه و رژیم شناسی | مراسم معارفه دانشجویان نو ورود دانشکده علوم تغذیه و رژیم شناسی دانشگاه علوم پزشکی تهران برگزار شد

متن مورد نظر خود را جستجو کنید
  • تاریخ انتشار : 1404/08/27 - 08:01
  • تعداد بازدید کنندگان خبر : 2468
  • زمان مطالعه : 5 دقیقه

آغاز فصل تازه دانش و بالندگی

مراسم معارفه دانشجویان نو ورود دانشکده علوم تغذیه و رژیم شناسی دانشگاه علوم پزشکی تهران برگزار شد

مراسم معارفه دانشجویان نو ورود دانشکده علوم تغذیه و رژیم شناسی دانشگاه علوم پزشکی تهران در میان شور و شوق دانشجویان و استقبال هیئت رئیسه دانشکده برگزار شد.

به گزارش روابط‌عمومی دانشکده علوم تغذیه و رژیم شناسی دانشگاه علوم پزشکی تهران، در این مراسم که یکشنبه ۲۵ آبان ۱۴۰۴ برگزار شد، دکتر محمدحسن جوانبخت، رئیس دانشکده، دکتر ابراهیم مولایی آقایی، دکتر غلامرضا محمدی فارسانی و دکتر مونا پورقادری، معاونان آموزشی، پژوهشی و دانشجویی و فرهنگی دانشکده، دکتر احمدرضا درستی مطلق، دکتر مریم محمودی، دکتر غلامرضا جاهد خانیکی، مدیران گروه‌های آموزشی تغذیه جامعه، تغذیه سلولی مولکولی و علوم و صنایع غذایی، جمعی از اعضای هیأت علمی و کارشناسان دانشکده علوم تغذیه و رژیم شناسی و حدود ۳۵ دانشجوی نو ورود حضور داشتند.
در آغاز، رئیس دانشکده علوم تغذیه و رژیم شناسی، ضمن خوشامدگویی به دانشجویان، آغاز تحصیل آنها در قدیمی‌ترین و برجسته‌ترین دانشگاه علوم پزشکی کشور را تبریک گفت.
دکتر جوانبخت با اشاره به ظرفیت‌های قابل توجه دانشکده علوم تغذیه و رژیم شناسی به ویژه در حوزه‌های علمی و پژوهشی، اظهار داشت: علی‌رغم برخی محدودیت‌ها به لحاظ فضای فیزیکی، امکانات آموزشی و جایگاه اعضای هیأت علمی این دانشکده در بالاترین سطح قرار دارد.
وی در ادامه خطاب به دانشجویان جدید تأکید کرد: حداکثر بهره‌برداری را از امکانات نرم‌افزاری و سخت‌افزاری دانشکده برده و از دانش، تجربه و راهنمایی اعضای هیأت علمی برای تعالی علمی و حرفه‌ای خود استفاده کنید.
رئیس دانشکده علوم تغذیه و رژیم‌شناسی ضمن آرزوی توفیق و بهروزی برای دانشجویان جدید، اظهار امیدواری کرد که حضور این دانشجویان، فصل تازه‌ای از تلاش، دانایی و بالندگی را در دانشگاه رقم بزند.

دانشکده علوم تغذیه و رژیم‌شناسی؛ پیشتاز در تولید علم و آموزش علوم تغذیه در کشور
سپس دکتر محمدی فارسانی با خیرمقدم به دانشجویان جدید و ارائه گزارشی اجمالی از عملکرد معاونت پژوهشی دانشکده، گفت: بر پایه آخرین آمار، بهره‌وری و تأثیرگذاری علمی اعضای هیأت علمی دانشکده با ثبت ۳ هزار و ۶۹۳ مقاله علمی، در جایگاهی درخور قرار دارد. همچنین شاخص h Index دانشکده با رشد چشمگیر نسبت به سال ۲۰۲۴، به عدد ۱۱۸ رسیده است.
معاون پژوهشی دانشکده علوم تغذیه و رژیم شناسی تصریح کرد: میانگین تعداد مقالات به ازای هر عضو هیأت علمی در دانشکده علوم تغذیه و رژیم‌شناسی با هیچ یک از دانشکده‌های زیرمجموعه دانشگاه قابل‌قیاس نیست. بررسی‌های انجام شده حاکی از پیشتازی این مجموعه نسبت به دیگر دانشکده‌های تغذیه در سطح کشور است.
وی به اجرای برنامه‌های متعدد و متنوع پژوهشی در دانشکده اشاره کرد و بیان داشت: در مسیر فعالیت‌های تحقیقاتی، این معاونت آماده رفع مشکلات و چالش‌های پیش روی دانشجویان است.
معاون پژوهشی دانشکده علوم تغذیه و رژیم شناسی تأکید کرد: فرصت تحصیل در دانشگاه علوم پزشکی تهران، یکی از ارزشمندترین بسترهای رشد علمی در کشور است. بکوشید از این فرصت برای شکوفایی استعدادها و اعتلای فردی و حرفه‌ای خود استفاده کنید.
در ادامه، فاطمه جوادی، کارشناس مسئول پژوهشی دانشکده، روند تصویب طرح‌های تحقیقاتی را تشریح کرد و الیاس باستانی‌فر، دبیرکل مرکز پژوهش‌های دانشجویی، گزارشی از اقدامات و برنامه‌های این مرکز ارائه داد.
پس از آن دکتر مولایی با تبریک آغاز سال تحصیلی جدید، تاریخچه‌ای از دانشکده علوم تغذیه و رژیم شناسی ارائه کرد.

تأکید بر ارتقای کیفیت آموزش و تقویت فعالیت‌های دانشجویی و فرهنگی در سال تحصیلی جدید
معاون آموزشی دانشکده علوم تغذیه و رژیم شناسی بیان داشت: این مجموعه در مقطع کارشناسی‌ارشد پنج رشته علوم تغذیه، تغذیه جامعه، تغذیه بالینی، تغذیه ورزشی و علوم و صنایع غذایی و مقطع دکترای تخصصی دو رشته علوم تغذیه و سیاست‌های غذا و تغذیه، پذیرای دانشجویان است.
وی سپس به معرفی هیأت رئیسه، گروه‌های آموزشی و کارکنان دانشکده پرداخت و اطلاعاتی در خصوص مدیران گروه‌ها و اعضای هیأت علمی در اختیار دانشجویان قرار داد.
دکتر مولایی توضیحاتی در مورد مجله انگلیسی‌زبان دانشکده با عنوان Journal of Nutritional Sciences and Dietetics نیز بیان کرد.
وی همچنین با تشکر از دست‌اندرکاران برگزاری مراسم معارفه دانشجویان جدید دانشکده، از حمایت‌ها و زحمات محمدرضا حبیبی، معاون اداری و مالی دانشکده و کارشناسان این واحد تشکر کرد.
معاون دانشجویی و فرهنگی دانشکده نیز با خوشامدگویی به دانشجویان جدید، مأموریت اصلی این معاونت را تقویت فعالیت‌های فرهنگی و دانشجویی دانست.
دکتر پورقادری از دانشجویان خواست پیگیر مطالبات خود باشند و گفت: هر چه دانشجویان در این حوزه فعال‌تر باشند، زودتر به نتیجه می‌رسند. این در حالی است که معاونت دانشجویی و فرهنگی دانشکده نیز نهایت تلاش خود را برای پیگیری امور دانشجویان به کار می‌گیرد.
وی با بیان نکاتی در مورد ایجاد شناسنامه فرهنگی برای هریک از دانشجویان، از آنها خواست که با تکمیل فرم مربوط به این شناسنامه، دانشکده را در شناخت علایق فرهنگی، دانشجویی، اجتماعی، هنری و... خود یاری کنند.
در ادامه، آمنه شهبازی، کارشناس مسئول امور بین‌الملل دانشکده علوم تغذیه و رژیم شناسی نیز به اختصار معاونت بین‌الملل دانشکده را معرفی کرد و به راهنمایی دانشجویان برای استفاده از تسهیلات دوره‌های اعزام به خارج از کشور پرداخت.
وی اضافه کرد: اطلاعات مربوط به این دوره‌ها در سایت دانشکده قابل دسترس است، ضمن اینکه معاونت بین‌الملل دانشکده در مسیر تسهیل فرایند حضور دانشجویان در دوره‌های فرصت مطالعاتی و کنگره‌ها و همایش‌های بین‌المللی گام بر می‌دارد.
در بخش پایانی این گردهمایی مدیران گروه‌های آموزشی تغذیه جامعه و علوم و صنایع غذایی نیز حضور دانشجویان نو ورود به دانشکده علوم تغذیه و رژیم شناسی را تبریک گفته و با بیان نکاتی درباره فرصت طلایی تحصیل در دانشگاه علوم پزشکی تهران، برای آنها آرزوی موفقیت کردند. علی سلیمانی، نماینده دانشجویی دانشکده در امور فرهنگی نیز نکاتی در خصوص برنامه کتاب‌خوانی اتراق بیان کرد و ریحانه عباسی، دبیرکل انجمن دانشجویی نورو رژیم به ارائه توضیحاتی درباره این انجمن پرداخت.
همچنین حمیده جلالی پاکدامن، مسئول کتابخانه دانشکده علوم تغذیه و رژیم شناسی، سایت کتابخانه و امکاناتی که در اختیار دانشجویان قرار می‌دهد را معرفی کرد و سحر زاهدی، مدیر امور عمومی ضمن بیان اقدامات انجام شده در راستای برگزاری این مراسم، بخشی از امکاناتی که معاونت اداری و مالی دانشکده به دانشجویان اختصاص می‌دهد را تشریح کرد.
توضیح اینکه پیش از نشست معارفه، دانشجویان نو ورود از آزمایشگاه مرکزی دانشکده علوم تغذیه و رژیم شناسی مشتمل بر آزمایشگاه‌های میکروبیولوژی مواد غذایی، علوم غذایی، تغذیه و آنالیز دستگاهی، تغذیه سلولی و مولکولی و تغذیه ورزشی بازدید و با حضور اساتید، با فعالیت‌های آنها آشنا شدند.

  • کد خبر : 310365
مهناز  وحیدی
تهیه کننده:

مهناز وحیدی

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

ارسال نظر

نظر خود را وارد نمایید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *
تنظیمات پس زمینه