توسعه زیرساختی آزمایشگاه و تقویت ارتباط با صنعت؛ محور اصلی نشست هیأت رئیسه دانشکده علوم تغذیه و رژیم شناسی با گروه علوم و صنایع غذایی
نشست سالانه هیأت رئیسه دانشکده علوم تغذیه و رژیمشناسی با مدیر گروه و اعضای هیأت علمی گروه آموزشی علوم و صنایع غذایی برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی دانشکده علوم تغذیه و رژیمشناسی دانشگاه علوم پزشکی تهران، در این نشست که یکشنبه ۶ مهر ۱۴۰۴ برگزار شد، دکتر محمدحسن جوانبخت، رئیس دانشکده علوم تغذیه و رژیم شناسی، دکتر غلامرضا محمدی فارسانی، دکتر ابراهیم مولایی آقایی، دکتر مونا پورقادری و محمدرضا حبیبی، معاونان پژوهشی، آموزشی و دانشجویی فرهنگی و اداری و مالی دانشکده، دکتر غلامرضا جاهد خانیکی، مدیرگروه علوم و صنایع غذایی، دکتر نبی شریعتی فر، دکتر فردین جوانمردی، دکتر محمود علیزاده ثانی و دکتر ژاله شیدائی، دیگر اعضای هیأت علمی این گروه آموزشی حضور داشتند.
در آغاز، دکتر جوانبخت، رئیس دانشکده علوم تغذیه و رژیم شناسی ضمن تبریک به گروه علوم و صنایع غذایی برای اخذ مجوز از شورای گسترش دانشگاههای علوم پزشکی، این نشست را بهترین فرصت برای آگاهی از مهمترین فعالیتهای این گروه آموزشی و دغدغهها و چالشهای اساتید و اعضای هیأت علمی دانست.
سپس دکتر محمدی فارسانی، معاون پژوهشی دانشکده ضمن قدردانی از فعالیتهای مؤثر گروه علوم و صنایع غذایی، بر لزوم مدیریت زمان در پروژههای تحقیقاتی و تعیین تکلیف پایاننامه دانشجویان تا آذرماه به منظور بهرهبرداری از بودجه پژوهشی سال جاری تأکید کرد.
وی از امکان تبدیل طرحهای تحقیقاتی به پایاننامه خبر داد و بیان داشت: این اقدام فرصت استفاده از گرنتهای پژوهشی را فراهم میکند.
معاون پژوهشی دانشکده علوم تغذیه و رژیم شناسی بخش بعدی صحبتهای خود را به موضوع ارتباط با صنعت اختصاص داد و گفت: گروه علوم و صنایع غذایی در این حوزه نقشی کلیدی را برعهده دارد و انتظار میرود به مرور شاهد افزایش فعالیتها و برنامهها برای توسعه ارتباطات با صنعت باشیم.
دکتر محمدی فارسانی با اشاره به طرحهای حمایتی دانشگاه برای همکاری و ارتباط با صنعت، تعامل با این بخش را زمینه ساز ارتقای اساتید و بهبود امکانات و تجهیزات موجود دانست.
وی ادامه داد: همچنین پیگیریهای لازم برای خرید تجهیزات مورد نیاز این گروه آموزشی انجام شده و قرار است بودجه آن طی دو هفته آینده تأمین شود.
معاون آموزشی دانشکده علوم تغذیه و رژیم شناسی نیز با تأکید بر اهمیت برنامهریزی برای شروع سال جدید تحصیلی در همه گروههای آموزشی، اظهار داشت: با توجه به جدید بودن گروه آموزشی علوم و صنایع غذایی و شروع به تحصیل دومین گروه از دانشجویان این رشته در ماه جاری، برنامهریزی دقیق برای گذراندن واحدهای درسی، کارگاههای الزامی و تسریع در تدوین پروپوزالهای دانشجویان ضروری به نظر میرسد.
دکتر مولایی همچنین از این گروه خواست متریال مورد نیاز برای واحدهای عملی و آزمایشگاهی را جهت تأمین، هر چه زودتر اعلام کنند.
پس از آن معاون اداری و مالی دانشکده علوم تغذیه و رژیمشناسی با اشاره به اهمیت به روزرسانی امکانات و خرید دستگاههای جدید برای گروه علوم و صنایع غذایی، گفت: با تلاشهای صورت گرفته بخشی از منابع مورد نیاز، از محل بودجه پژوهشی تأمین شده است.
حبیبی افزود: با توجه به نوع فعالیت گروه علوم و صنایع غذایی، باید تعامل مؤثر با بخش صنعت در راستای توسعه دانش و درآمدزایی در دستور کار قرار گیرد.این رویکرد به تأمین منایع مالی جهت به روزسانی و خرید تجهیزات و دستگاههای مورد نیاز کمک قابل توجهی خواهد کرد.
در ادامه این نشست، مدیر گروه و اعضای هیأت علمی گروه علوم و صنایع غذایی گزارشی کوتاه از اقدامات این گروه چون برنامهریزی برای ترم جدید تحصیلی و ورود دانشجویان نو ورود، تعمیر تجهیزات و دستگاههای آزمایشگاهی و فعال کردن آنها، تأمین مواد اولیه مورد نیاز واحدهای آزمایشگاهی و تصویب پروپوزال دانشجویان و طرحهای پژوهشی بیان کردند.
همچنین جذب خیرین برای تأمین منایع مالی مورد نیاز، کمبود فضاهای آموزشی و آزمایشگاهی، الحاق گروه علوم و صنایع غذایی به سایر گروههای آموزشی دانشکده و پیشبینی راهکارهایی برای توسعه فعالیت اساتید در شبکههای اجتماعی علمی و پژوهشی، به عنوان مهمترین دغدغههای اساتید مطرح شد.
دکتر جوانبخت در جمعبندی این نشست با اشاره به اهمیت مقوله جذب دانشجوبان بینالمللی، تصریح کرد: سه مقطع تحصیلی گروه علوم و صنایع غذایی دارای مصوبه وزارتخانه برای جذب دانشجوی بینالمللی است و اطلاعات این مقاطع در سایت دانشگاه نیز بارگذاری شده است.
رئیس دانشکده علوم تغذیه و رژیم شناسی اضافه کرد: با تکیه بر اهمیت تبلیغات و بازاریابی بینالمللی در فرآیند جذب متقاضیان خارجی، از اساتید درخواست میشود به صورت فردی نیز نسبت به تبلیغ دورهها از طریق شبکههای اجتماعی علمی و پژوهشی اقدام کنند.
وی با اشاره به مباحث مطرح شده در حوزه پژوهش و توسعه زیرساختی آزمایشگاه دانشکده نیز گفت: در این مسیر با الگوبرداری از تجربه دیگر واحدهای زیرمجموعه دانشگاه میتوان اقدامات تازهای انجام داد. بهرهبرداری از بودجه پژوهشی و اختصاص گرنت و اولویت ویژه به توسعه و تجهیز ازمایشگاه و توانمندتر کردن آن از جمله راهکارهای موجود است.
دکتر جوانبخت همچنین به پیگیریهای انجام شده برای دریافت ردیفهای جذب اعضای هیأت علمی نیز اشاره و تأکید کرد: این ردیفها باید طوری دیده شوند که پاسخگوی نیازهای دانشکده در بلند مدت باشند.
وی در پایان خاطرنشان کرد: با توجه به رسمیت یافتن گروه علوم و صنایع غذایی، به زودی باید فرآیند انتخاب مدیر این گروه آمورشی و اعطای حکم مدیرگروهی با امضای ریاست محترم دانشگاه اجرایی شود.
ارسال نظر