دانشکده تغذیه و رژیم شناسی | نام چهار عضو هیأت‌علمی دانشکده علوم تغذیه و رژیم شناسی در فهرست دو درصد دانشمندان برتر جهان قرار گرفت

متن مورد نظر خود را جستجو کنید
  • تاریخ انتشار : 1404/08/14 - 11:18
  • تعداد بازدید کنندگان خبر : 233
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

نام چهار عضو هیأت‌علمی دانشکده علوم تغذیه و رژیم شناسی در فهرست دو درصد دانشمندان برتر جهان قرار گرفت

بنابر اعلام دانشگاه استنفورد و انتشار فهرست ۲۰۲۵ پایگاه داده‌های علمی Elsevier، نام چهار عضو هیأت‌علمی دانشکده علوم تغذیه و رژیم شناسی، در فهرست دو درصد دانشمندان برتر جهان قرار گرفته است.

به گزارش روابط‌عمومی دانشکده علوم تغذیه و رژیم شناسی دانشگاه علوم پزشکی تهران، اسامی دکتر احمد اسماعیل‌ زاده، دکتر لیلا آزادبخت و دکتر سکینه شب‌ بیدار، اساتید گروه تغذیه جامعه و دکتر محمود علیزاده ثانی، عضو هیأت‌علمی گروه علوم و صنایع غذایی دانشکده علوم تغذیه و رژیم شناسی، در فهرست دو درصد دانشمندان برتر جهان دیده می‌شود. 
این رتبه‌بندی حاصل ارزیابی جامع دانشمندان بر مبنای شاخص‌های علمی گوناگون از جمله تعداد مقالات منتشرشده، میزان استنادها، شاخص h-index و سهم فردی از استنادها است.
در این گزارش، از داده‌های بانک استنادی اسکوپوس (Scopus) برای سنجش میزان اثرگذاری علمی پژوهشگران در سطح جهانی استفاده می‌شود.
فهرست دو درصد دانشمندان برتر جهان دانشگاه استنفورد با گردآوری داده‌ها از حوزه‌های مختلف علمی و ارائه یک رویکرد منصفانه و مبتنی بر شاخص‌های نرمال شده، نه تنها دستاوردهای فردی را تجلیل می‌کند، بلکه بر اهمیت تحقیقات تأثیرگذار در پیشرفت دانش نیز تأکید می‌کند.
قرار گرفتن در این فهرست نشان‌دهنده مشارکت‌های قابل‌توجه و تأثیرگذار یک پژوهشگر است که اغلب منجر به فرصت‌های بیشتر برای دریافت بودجه، همکاری و شناخت علمی می‌شود.
کسب این افتخار بزرگ، حاکی از تلاش‌های ارزشمند، پشتکار علمی و نقش‌آفرینی مؤثر اساتید فرهیخته دانشکده علوم تغذیه و رژیم شناسی در ارتقای سطح دانش و پژوهش و اعتلای جایگاه علمی دانشگاه و کشور در عرصه‌های بین‌المللی است.

  • کد خبر : 309330
مهناز  وحیدی
تهیه کننده:

مهناز وحیدی

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

ارسال نظر

نظر خود را وارد نمایید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *
تنظیمات پس زمینه