پنجشنبه 04 بهمن 1403
EN
لوگو

دانشکده تغذیه و رژیم شناسی

دانشگاه علوم پزشکی تهران

متن مورد نظر خود را جستجو کنید
  • تاریخ انتشار : 1402/01/30 - 09:12
  • تعداد بازدید کنندگان خبر : 285
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

جلسه ضیافت اندیشه قرآنی دانشگاهیان با موضوع (شخصیت انسانی،ارکان و اندیشه ها)

جلسه حضوری ضیافت اندیشه قرآنی دانشگاهیان با موضوع "شخصیت انسانی،ارکان و اندیشه ها"سه شنبه 29 فروردین 1402 با حضور اعضای هیات علمی و کارکنان این دانشکده برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران دانشکده علوم تغذیه و رژیم شناسی ؛ جلسه حضوری ضیافت اندیشه قرآنی دانشگاهیان به همت معاونت فرهنگی دانشکده و دفتر نهاد مقام معظم رهبری دانشگاه علوم پزشکی تهران  روز سه شنبه 29 فروردین 1402با حضور اعضای هیات علمی و کارکنان این دانشکده برگزار شد. سخنران جلسه دکتر حسین سروقامت عضو هیات علمی پژوهشگاه فرهنگ و معارف اسلامی و مشاور عالی هم اندیشی استادان و نخبگان دانشگاهی و مدرس دانشگاه علوم پزشکی تهران درباره  "شخصیت انسانی، ارکان و ویژگی ها" بیان کرد:

انسان دارای صفات و ویژگی های متفاوتی است که او را از سایر مخلوقات متمایز می کند. انسان از چهار وجه با دنیا ارتباط می گیرد: خدا، مردم، خویشتن، طبیعت.

شاه کلید ارتباط انسان با خدا اتصال او به ذات لایتناهی است همانند قطره در برابر دریا که برای بقا و حیات راهی جز پیوستن انسان به خدا وجود ندارد. کلیدهای این ارتباط شامل تقویت راههای ارتباط با خدا، مطالعه دیدگاههای مختلف درباره خدا، عبادت کردن خداوند در میان اقشار عموم مردم، اخلاص و وجوه الهی امور در همه زمینه ها است.

شاه کلید ارتباط با مردم اینست که مردم خانواده خداوند هستند و باید به مردم سود برسانیم. کلیدهای این ارتباط شامل برخورد درست و خداگونه با مردم، اهمیت به مردم با اولویت خانواده و نزدیکان، تعهد و مسئولیت نسبت به مردم، پرهیز از بدگمانی نسبت به مردم است.

شاه کلید ارتباط با خویشتن، وقت ملاقات انسان با خود است. کلیدهای ارتباطی شامل بهتر شدن انسان هر روز نسبت به دیروز، سرمایه گذاری برای آموزش خویش و آموزش مهارتهای زندگی، مدیریت زمان، شناخت و بکارگیری استعداد خود است.

شاه کلید ارتباط با طبیعت احترام به طبیعت همانند مادر است. کلیدهای ارتباطی شامل مشارکت در پویش ها سودمند برای طبیعت، مشارکت در برداشتن زباله از سر راه و کمک به بهداشت طبیعت، پس از بهره مندی از طبیعت محیطهای طبیعی را تمیز و پاکیزه تحویل دهیم، از کوهستان جز عکس چیزی برنداریم و جز رد پا چیزی بر جای نگذاریم، مطالعه کتاب مفاتیح الحیات از دکتر جوادی آملی می باشد.

در ادامه ایشان به ارکان شخصیت انسان شامل صداقت و درستی، حس مسئولیت شناسی و وظیفه مداری اشاره کرد.

  • گروه خبری : معاونت دانشجویی فرهنگی
  • کد خبر : 232808
مدیر سیستم
تهیه کننده:

مدیر سیستم

تصاویر

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

ارسال نظر

نظر خود را وارد نمایید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *
تنظیمات پس زمینه