سومین جلسه کارگاههای ایده تا ثبت اختراع و طراحی محصول در دانشکده علوم تغذیه و رژیم شناسی دانشگاه علوم پزشکی تهران برگزار شد
کارگاه آموزشی فرایند طراحی، توسعه، تحلیل اقتصادی و تست محصول با ذکر مسائل و مشکلات مرتبط با بهداشت و درمان و راهکار و ایده های پیشنهادی با سخنرانی دکتر ظریف رفتار شنبه 22 مهر 1402 در دانشکده علوم تغذیه و رژیم شناسی دانشگاه علوم پزشکی تهران برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران دانشکده علوم تغذیه و رژیم شناسی، سومین جلسه از سلسله کارگاه های ایده تا ثبت اختراع و طراحی محصول با موضوع "فرایند طراحی، توسعه، تحلیل اقتصادی و تست محصول با ذکر مسائل و مشکلات مرتبط با بهداشت و درمان و راهکار و ایده های پیشنهادی" با سخنرانی دکتر مژگان ظریف رفتار شنبه 22 مهر 1402 در دانشکده علوم تغذیه و رژیم شناسی دانشگاه علوم پزشکی تهران با حضور دانشجویان و استادان برگزار شد.
در این جلسه در خصوص ایده های موجود در بازار، فضای موجود، بررسی نیازهای مشتری و بازار، ایده پردازی و غربال گری ایده ها در راستای طراحی محصول بحث و تبادل نظر شد. در ادامه درباره لزوم تحقیقات و تحلیل اقتصادی، تست محصول و مسائل و مشکلات آن مطالبی ارائه شد.
دکتر ظریف رفتار بیان کرد: اشتغال زایی، تولید محصول و کسب درامد از اهداف نوین در دانشگاه، محسوب می شود، لذا پژوهش ها باید کاربردی و در جهت نیازهای جامعه بوده و به ثروت منتهی شود. در پایان جلسه مثال هایی از بیانیه هدف مطرح و ایده های افراد شرکت کننده، مورد نقد و بررسی قرار گرفت.
ارسال نظر