کارگاه چالش های سالمندی و توانبخشی بیماری های مزمن در دانشکده علوم تغذیه و رژیم شناسی دانشگاه علوم پزشکی تهران برگزار شد
اولین جلسه فاز دوم کارگاه Tums Up شامل رویداد ایده پردازی در حوزهی سالمندی و توانبخشی بیماریهای مزمن سه شنبه 17 بهمن 1402 در سالن شورا برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران، دانشکده علوم تغذیه و رژیم شناسی، اولین جلسه فاز دوم کارگاه Tums Up شامل رویداد ایده پردازی در حوزهی سالمندی و توانبخشی بیماریهای مزمن با حضور دکتر غلامرضا محمدی فارسانی معاون پژوهشی، دکتر مریم محمودی مدیر گروه تغذیه سلولی مولکولی، دکتر راستی معاون و دکتر ظریف رفتار مشاور مرکز رشد فناوی سلامت دانشکده پرستاری و مامایی و جمعی از اعضای هیات علمی سه شنبه 17 بهمن 1402 در سالن شورا برگزار شد.
در ابتدای جلسه دکتر ظریف رفتار ضمن خوشامدگویی به اساتید چالش ها و نیازهای حوزه سالمندی، توانبخشی و بیماریهای مزمن؛ هم چنین بحث و بررسی و شناسایی مشکلات موجود و نیازهای بالفعل و بالقوه در این حوزه را معرفی کرد. سپس به راهکارها و ایدههای پیشنهادی در حوزه سالمندی، توانبخشی و بیماریهای مزمن در ایران و جهان و روش ها و ساختارهای موجود در جهان در راستای حل مشکالت این حوزه اشاره کرد.
در ادامه دکتر راستی با اشاره به چالشهای فناوری و کارآفرینی در این حوزه گفت: به دلیل اهمیت موضوع سالمندی در ایران، این جلسات بصورت بین رشتهای با همکاری دانشکدههای مرتبط با موضوع و متخصصان و افراد علاقمند به پژوهش در این حوزه برگزار می شود.
وی افزود: برای رسیدن به موفقیت در حوزهی سلامت آنچه که حائز اهمیت است برخورداری از روحیهی کارتیمی، تلاش و پشتکار است، همچنین برگزاری این رویدادها میتواند گام مهمی در فرهنگسازی کار تیمی در حوزهی سلامت برای دانشجویان باشد. یکی از راهکارهای توسعهی کارآفرین بکارگیری تجربیات و همفکری با متخصصین این حوزه است.
در پایان به پرسشهای حوزهی سالمندی پاسخ داده شد. هم چنین اساتید نقطه نظرات خود را در مورد چالشهای سالمندان ارائه کردند.
ارسال به دوستان