متن مورد نظر خود را جستجو کنید
  • تاریخ انتشار : 1400/06/10 - 13:54
  • تعداد بازدید کنندگان خبر : 350
  • زمان مطالعه : 19 دقیقه

نشست هیئت رئیسه دانشگاه با روسای دانشکده ها و بیمارستان ها برگزار شد

دکتر کریمی: ریاست دانشگاه تهران نردبانی بلند است و رئیس آن باید قدرت نه گفتن داشته باشد

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران، دکتر عباسعلی کریمی، رئیس دانشگاه، در این نشست که 9 شهریور 1400 در سالن دارالفنون برگزار شد، با مروری بر دوره 4 ساله ریاست، ضمن قدردانی از معاونان، مشاوران، روسای بیمارستان ها و دانشکده ها همکاری با آنان را موجب افتخار خواند و گفت: دوره 4 ساله را پشت سر گذاشتیم و اکنون تا این لحظه که در دانشگاه مسئولیت دارم، قصدی برای خداحافظی ندارم و تا لحظه ای که مسئولیت بر عهده دارم سفت و محکم کار می کنم. طبیعی است وقتی دولت تغییر می کند، به تبع آن افراد و سلیقه ها نیز تغییر کند و این حق هر گروه است لذا اگر امروز صحبت می کنم حمل بر خداحافظی نیست و اگر چه کاندید دوره بعد نیستم اما قصدی برای استعفا ندارم و تا لحظه ای که از من بخواهند کار می کنم.

وی افزود: متاسفانه در چندماه اخیر، برخی از دوستان کم اخلاق، بی اخلاق، نادان و شاید دانا و جوان در حال تیم چیدن و معرفی افراد برای ریاست هستند که این مسئله هرگز در گذشته در دانشگاه ما باب نبوده و بسیار زشت است. دانشگاه علوم پزشکی تهران، مرکزی بزرگ و قدیمی با پیشینه ای 170 ساله است. در این دانشگاه از افراد مختلف درخواست و خواهش می شده تا مسئولیت و ریاست آن را بپذیرند و افراد مختلفی را واسطه می کردند تا فرد مورد نظر این مقام و مسئولیت را قبول کند چرا که پست دانشگاه تهران، نردبانش بلند است و رییس دانشگاه تهران از گذشته همیشه از جایگاه ویژه ای برخوردار بوده به نحوی که معمولا وزیر علوم به این سمت انتخاب می شد و همواره یک سرو گردن جایگاهش از وزیر علوم بلند تر بوده است. من این دوران را دیده و لمس کردم. اکنون در اتاق عکس بیش از ده ها رییس دانشگاه در دوره های مختلف را زده ام تا بدانیم که دانشگاه قدمت و پیشینه بلندی دارد و امیر کبیر آن را بنا نهاده است. در واقع روسای آن افراد بزرگی بودند که من کمترین آنها هستم.

دکتر کریمی، تاریخ دانشگاه را مملو از افراد بزرگ عنوان کرد و گفت: شاید دانشگاه با افت و خیزهایی همراه بوده و در برهه هایی افراد پایین تری را برای مسئولیت گذاشته اند اما اغلب افراد بزرگی در این دانشگاه مسئولیت بر عهده گرفتند. زمانی که رییس دانشکده پزشکی بودم نیز وقتی به تاریخ این دانشکده نگاه کردم، از اینکه من نیز در همان مسند نشسته ام خجالت کشیدم چرا که افراد بسیار بزرگی مسئولیت داشتند بنابر این احترام امامزاده را باید متولی و اطرافیان آن نگاه دارد. احترام این دانشگاه نیز اینگونه بوده که همواره رییس آن یک سروگردن از وزیر مربوطه بلند تر بوده است و فردی در آن مسئولیت داشته که می تواند به راحتی در هر محفلی و حتی در مقابل رییس جمهور نیز حرف بزند، نظرات علمی بدهد، نقد کند، بخواهد و بطلبد؛ نه آنکه با گردنی کج در مقابل بالادستی ها حاضر شود. همزمان نیز رییس دانشگاه باید انقدر خود ساخته باشد که برای سلام کردن به نگهبان پیش قدم شود و منتظر سلام او نباشد. این رفتار من هرگز برای تظاهر نبود و قلبا اعتقاد دارم که هر رییس دانشگاه نیز باید اینگونه رفتار کند.

رییس دانشگاه، هماهنگی میان نگهبانی و راننده برای خلوت نگهداشتن آسانسور را مسئله ای نامطبوع و رییس خراب کن دانست و تصریح کرد: تعجب می کردم که افراد در آسانسور همراه من سوار نمی شدند و به محض اینکه متوجه این مسئله شدم از آنها خواهش کردم که روسا را خراب نکنید چرا که از نظر من یکی از دلایل خراب شدن روسا، خود پرسنل و عملکرد آنهاست. رییس دانشگاه باید رفتارش با زیر دست و بالا دست اینگونه باشد. من هر سال در مراسم آغاز سال تحصیلی، نکته ظریفی را به رییس جمهور گفتم و در سال آخر با ظرافت به او گفتم که شما باید امروز در این مکان حضور داشتید و تشکر می کردید، نتیجه آن شد که ایشان هفته بعد مرا تحریم کرد و نگذاشت در مراسم افتتاح رازی سخنرانی کنم. خوشبختانه روابط عمومی دانشگاه و دکتر ترابی تمامی نکات را ثبت کرده اند و سخنرانی های مرا در مراسم مختلف در کتاب همگرایی گردآوری کردند.

دردسرهای افتتاح

وی سپس به افتتاح مهدی کلینیک و مرکز طبی 2 اشاره کرد و افزود: ایشان قصد افتتاح بیمارستانی را داشت که هنوز قابل سکونت برای بیمار نبود و به اتمام نرسیده بود. هر رییس دانشگاه، دانشکده و یا بیمارستانی دلش می خواهد که نتایج حاصل از فعالیت های خود را افتتاح کند. هم اکنون سینما بلوار به عنوان باشگاهی بسیار شیک مراحل نهایی خود را طی می کند و آماده بهره برداری شده است اما من عجله ای برای افتتاح آن ندارم؛ چرا که هنوز قدری (5 درصد) کار دارد و اشکالی ندارد که رییس بعدی آن را افتتاح کند و اگر فردی عاقل باشد، قطعا اعلام می کند که در زمان ریاست قبلی ساخته شده است.

دکتر کریمی، افتتاح نشدن دو بیمارستان در زمان ریاست جمهوری قبلی را موجب دردسرهایی خواند و گفت: از آنجا که این دو پروژه هنوز اماده بهره برداری نبود، تلاش شد تا مورد بهره برداری پیش از موعد قرار نگیرد و مصاحبه روز بعد بنده در سایت دانشگاه برای آن بود که ثبت در تاریخ ثبت شود و بدانید که رییس دانشگاه باید قدرت نه گفتن داشته باشد.

رییس دانشگاه، در ادامه با بیان اینکه چهار سال متنوع را در خدمت شما بودم و اگر امروز تشکر می کنم، کوچکترین غل و غشی در آن نیست، یادآور شد: اگر در این مدت از کسی ناراضی بودم، آنها را جابجا کردم. قطعا بسیار افراد خوبی بودند و هستند اما اگر معاون درمان را در اوج کرونا و بدترین شرایط دانشگاه تغییر دادم به دلیل نوع مدیریت بود و امروز بعد از 18 ماه از گذشت کرونا افتخار می کنم که دکتر علامه جوان از بیمارستان امام در دانشگاه درخشیده است. اگر کسی در این مدت از من دلگیر شده عذرخواهی کرده و اعلام می کنم که هدف نگهداشتن بزرگی و جایگاه دانشگاه بود و من به صورت شخصی از کسی دلگیر نیستم بلکه این تغییرات تنها به دلیل سبک مدیریت است. دو سال اول دانشگاه به نرمی گذشت و به نظرم بهترین افراد را در دانشگاه انتخاب کردم. این به معنی آن نیست که بهتر از این افراد در دانشگاه وجود ندارد، بلکه من توانایی تشخیص بهتر از این افراد را نداشتم. 9 معاون، 11 رییس دانشکده، 14 رییس بیمارستان و 10 مشاوری که انتخاب کرده ام همگی صادق و کاری بودند و دلشان برای دانشگاه می تپد. هیچ رابطه فامیلی با هیچ کدام نداشتم و برخی از دوستان همچون دکتر صحراییان، دکتر سهراب پور، دکتر ناطقی و ... را برای اولین بار دیدم و قبلا هرگز ندیده بودم. امروز میان خود و خدای خود گواهی می دهم که انتخاب هایم درست و بجا بوده و همگی در راستای اهداف دانشگاه کار کرده اند.

دوران سخت کرونا

وی سپس پاندمی کرونا را موجب بروز مشکلاتی برای دانشگاه و کشور خواند و گفت: کووید از یک سو و تغییر مدیریت وزارت بهداشت از سوی دیگر، مشکلاتی را ایجاد کرد که می توانست برای دانشگاه در مدیریت پرسنلی و اتمام پروژه هایی مانند مهدی کلینیک سنگین تمام شود اما خدا شاهد است که سترگ، قوی، محکم و بدون در نظر گرفتن منافع شخصی، در مقابل آن موضع گیری کردم؛ اگرچه افرادی به من توصیه کردند که منافع شخصی شما ایجاب می کند که اینگونه موضع نگیرید اما من حرف آنها را قبول نکردم چرا که سیاست من، حفظ حریم و حرمت دانشگاه بود و در پی منافع شخصی نبودم چرا که منافع شخصی ما قطعا در دانشگاهی با این نوع مدیریت حفظ خواهد شد.

دکتر کریمی، افزود: من اکنون از دانشگاه هیچ طلبی ندارم. از سال 53 که تنها 20 سال داشتم به دانشگاه آمده ام و تا کنون در حدود 47 سال است که در خدمت دانشگاه هستم. من همه چیزم را شامل عزت، احترام، تخصص، ثروت و حتی زندگی خصوصی ام را از دانشگاه دارم. کوچکترین ارتباط مالی یا سفارشی با دانشگاه ندارم و اجازه ندادم ایجاد شود. در تمام دوران کاری ام اگر یک نفر ادعا کند که دکتر کریمی فلان فامیل را سفارش کرد، می تواند چک سفید از من بگیرد. این سخنان را در مرکز قلب نیز اعلام کرده ام و نوع مدیریت من همواره اینگونه بوده است.

رییس دانشگاه،  18 ماه گذشته را دوران سخت دانشگاه خواند و تاکید کرد: خوشحالم که دکتر ترابی تمام وقایع را ثبت کرد. در جلسه ای که بعد از اعلام کووید در کشور برگزار شد و همه دوستان در آن جلسه بودند، من در آن نشست که جمعه 2 اسفند 98 برگزار شد، اعلام کردم که "مشکلاتی که بیمارستان ها در اثر هیجان ناشی از این بیماری با آن مواجه شده اند، بخشی از آن طبیعی و بخشی نابجاست. رفتار هر یک از ما مسئولان و تشدید این رفتارها تاثیرگذار است، لذا بنده به عنوان مسئولی که دوران های مختلف کشور اعم از انقلاب اسلامی و دفاع مقدس را پشت سر گذاشته ام از عبارت های آن دوران استفاده می کنم و به روسای بیمارستان ها می گویم که ما امروز در شرایط حاضر به 14 فرمانده نیاز داریم و این 14 فرمانده باید آرام ترین و صبور ترین افراد در روزهای آینده باشند." و از آنها خواستم که حتی پشت سر خود را نگاه نکنند و در مبارزه با کرونا آتش به اختیار عمل کنند. امروز گواهی می دهم که 14 فرمانده واقعا اینگونه عمل کردند؛ دست مریزاد.

وی افزود: در بخش دیگری از سخنانم گفتم "از بخشی نگری دوری کنید و ملی فکر کنید. بیمارستان ها برای رفع نگرانی مردم است. زمان جنگ ما همه بیمارستان ها را در اختیار مردم می گذاشتیم و امروز نیز همانند آن زمان است. ما همانند سربازانی هستیم که طول عمر را تحصیل کرده ایم و بیمارستان ساختیم و امروز روزی است که کشور به ما نیاز دارد. وظیفه ماست که خدمت رسانی کنیم." در جای دیگری اعلام کردم که " تعداد مراجعه کنندگان به بیمارستان ها باید ثبت شود. داشتن آمار و گکزارش دقیق توان تصمیم گیری را برای ما زیاد می کند."  در جای دیگری آمده "وی با تاکید بر حفاظت کادر بیمارستانی که به طور مستقیم خدمت رسانی می کنند و تمامی کادر بیمارستان اعم از پزشک، پرستار، انترن، رزیدنت، پرسنل خدماتی و ... که به طور مستقیم با بیماران سروکار دارند باید ماسک و وسایل حفاظتی در اختیارشان قرار گیرد و هیچ بهانه ای نباید کارکنان را با محدودیت مواجه کند. در مورد ماسک و مسائل حفاظتی، مسائلی در فضای مجازی مطرح می شود که دون شان جامعه پزشکی است . واقعیت این است که سیستم بهداشت و درمان ما ضعیف نیست و خدمات خوبی ارائه می دهد." توجه داشته باشید که این نکات را در روزهای اول شیوع کرونا و در آن زمان اعلام کرده ام.

دکتر کریمی، سپس به نشست با دکتر بیگلر به منظور تامین تجهیزات در روزهای نخست پاندمی اشاره کرد و گفت: از دکتر بیگلر خواستم که هر وسیله ای با هر قیمتی لازم است خریداری شود تا حفاظت پرسنل تامین شود. در همان نشست 2 اسفند، 10 بند را به عنوان دستورالعمل برای حفاظت از جان پرسنل صادر کردم که نخستین بند آن این بود "اولین گام جهت خدمت مطلوب به مراجعه کنندگان، اطمینان و حفاظت از ایمنی پرسنل است. بر این اساس لازم است در درجه اول سلامت همه کارکنان شامل، پرستاری، پزشکی، پشتیبانی، دانشجویان و دستیاران عزیز مد نظر روسای محترم قرار گیرد و از هیچ امکاناتی برای رفع دغدغه های ایمنی آنها دریغ نشود." در بند دیگری نیز اعلام کردم که به هیچ عنوان بیماران مشکوک نباید وارد فضای اورژانس شوند و در ورودی مستقلی در تریاژ برای بیماران با علایم تنفسی در نظر گرفته و به فضای دیگری هدایت شوند. این موارد صحبتی بوده که در 18 ماه قبل، زمانی که هنوز ویروس برای کشور انقدر ملموس نبوده اعلام کرده ام. ستاد قوی دانشگاه و مسئولین ستادی مخصوصا دکتر بیگلر و تیم ایشان نیز در عرصه شبانه روزی حضور داشتند. امروز خوشحالم و از دکتر جعفریه برای تبدیل مرکز یاس به بیمارستانی جنرال قدردانی می کنم و از اینکه می شنوم 60 بیمار کرونایی در این مرکز بستری هستند و ایشان بدون نیاز و درخواست از بیمارستان های دیگر می تواند بیمارانش را مدیریت کند، احساس شعف می کنم. مرکزی که در روز نخست به اشتباه آن را به مرکز کرونا تبدیل کردیم. امروز 18 ماه (550 روز) از کووید گذشته و روسای بیمارستان ها و دانشکده ها و مدیران ستادی سرشان را بلند نگاه دارند چرا که سربلند از این مراحل عبور کرده اند.

انصاف، زمینه ساز پویایی و رستگاری

رییس دانشگاه، بر ضرورت تقویت نقش روسای بیمارستان ها تاکید کرد و گفت: رییس بیمارستان رییس جمهور بیمارستان است و رفتن مداوم رییس دانشگاه به محیط می تواند نقش او را تضعیف کند. اگر رییس دانشگاه افراد معتمد و درستی را انتخاب کرده باشد، روسای بیمارستان ها خودشان شب و روز آنجا را کنترل می کنند و لذا دلیل برای حضور وقت و بی وقت ما در آنجا نیست. اگر فردی صلاحیت اداره بیمارستان را ندارد باید عوض شود. خوشبختانه تمام روسای بیمارستان های ما صلاحیت لازم را داشتند و خدا ببخشد افرادی را که قضاوت غلط می کنند. خداوند به آنها قدری مروت، جوانمردی و انصاف بدهد و به راه راست هدایت کند. اگر افرادی در بیمارستان ها شب و روز زحمت کشیده اند، نباید با کوچکترین مشکل تمامی زحمات آنها را زید سوال ببریم. می دانید آنهایی که امام حسین را سر بریدند، نماز شب خوان بودند اما انصاف نداشتند. افرادی که اینگونه قضاوت می کنند نیز بی انصافند. 4 سال است که مدیریت دانشگاه شبانه روزی بوده و من کمترین نقش را داشتم. در محضر روسای بیمارستان ها و معاونین سرم پایین است و از زحمات 4 ساله مدیریتی آنها قدردانی می کنم چرا که هر کدام ده ها برابر ظرفیت خود زحمت کشیدند.

وی ضمن آرزوی سلامتی برای تمامی مدیران تصریح کرد: احتمالا اگر آدم عاقلی بر سرکار بیاید، باید منت بسیاری از شما را بکشد تا مسئولیت را بر عهده بگیرید و مطئنا اگر دکتر سهراب پور و دکتر ناطقی و پور حسینی و بسیاری از دوستان را رها کنیم با تخصص خود بیش از این مسائل درآمد خواهند داشت و من در ابتدای مسئولیتم منت این افراد را کشیدم تا در دانشگاه باشند. رییس دانشگاه باید افراد ایثارگر، کاربلد و از خود گذشته را پیدا کند و خودش بنشیند و فعالیت آنها را رصد کند. این حرف ها را می زنم تا آخرین تلاشم را برای دانشگاه انجام بدهم. من نزدیک ترین و صمیمی ترین رفقایم را در زمانش بازنشسته کردم . من بیش از هر فرد دیگری جوان گرایی را در دانشگاه اجرا کردم به گونه ای که هم اکنون افرادی که دور میز نشسته اند جز جوان ترین ها در دانشگاه هستند.

وی در پایان گفت: خدارا شاهد می گیرم که در این 4 سال هیچ تصمیمی نگرفتم مگر اینکه منافع دانشگاه را در نظر داشته و بر منافع شخصی اولویت داده ام و امیدوارم که اگر شما نیز تندی در ما دیدید حلال کنید و از رییس بعدی استقبال کنیم و دانشگاه همچنان در صدر باقی بماند.

رتبه اول واکسیناسیون

دکتر علیرضا دلاوری، معاون بهداشت دانشگاه، ضمن اشاره به وضعیت ابتلا در ایران گفت: ایران از نظر وضعیت ابتلا، رتبه  چهارم جهان را به خود اختصاص داده است. خوشبختانه وضعیت بستری و سرپایی بیماران مبتلا به کرونا در روزهای اخیر، حالت سینوسی به خود گرفته که این مسئله می تواند نشان از سیر نزولی بیماری در کشور داشته باشد.

وی سپس با ارائه گزارشی از وضعیت واکسیناسیون در مناطق تحت پوشش دانشگاه گفت: خوشبختانه تعداد شهرستان های قرمز نسبت به هفته گذشته کاهش پیدا کرده و تهران نیز تحت تاثیر این الگو کشوری در روزهای اخیر با کاهش مواجه بوده است. البته وضعیت بسیار ناپایداری را در این زمینه شاهد هستیم.

دکتر دلاوری، با بیان اینکه تا کنون در حدود 40 درصد جمعیت جهان واکسینه شده است و روزانه نزدیک به 40 میلیون نفر در دنیا واکسن تزریق می کنند، یادآور شد: تعداد کل واکسن تزریق شده در ایران در حدود 25 میلیون نفر است. در تهران (14 میلیون جمعیت)، 131 پایگاه و 776 تیم برای واکسیناسیون وجود دارد. دانشگاه علوم پزشکی تهران نیز 34 پایگاه واکسیناسیون دارد و لذا از همین تریبون از تمامی روسای دانشکده ها و بیمارستان ها برای همراهی در واکسیناسیون قدردانی می کنم.

معاون بهداشت دانشگاه، تعریف ماموریت خاص برای دانشکده ها در زمینه واکسیناسیون را موجب تسریع در این فرآیند خواند و گفت: دانشکده طب سنتی، پردیس بین الملل و دانشکده پیراپزشکی نیز برای پیوستن به چرخه واکسیناسیون اعلام آمادگی کرده اند و از هفته آینده وارد فاز ارائه خدمت به مردم می شوند.

وی با بیان اینکه تا کنون 30 درصد جمعیت کشور و 32 درصد جمعیت تهران واکسن دریافت کرده اند، خاطر نشان کرد: دانشگاه علوم پزشکی تهران تا کنون توانسته 45 درصد جمعیت هدف (بالای 18) را واکسینه کند و همچنان رتبه اول واکسیناسیون را در میان دانشگاه های استان تهران به خود اختصاص داده است.

سیر نزولی پیک پنجم

سپس دکتر سیدفرشاد علامه، معاون درمان دانشگاه، گزارش اسفند 98 تا 7 شهریور 1400 در خصوص وضعیت بیماران بستری و سرپایی کووید را ارائه داد و گفت: از ابتدای پاندمی کووید تا کنون، مراجعه کلی بیماران سرپایی و بستری شامل 453 هزار بیمار است که از این میان نزدیک به 89 هزار و 500 بیمار در بخش های ویژه و عادی بستری شده اند.

وی به روند رو به رشد میزان بستری کووید در پیک های مختلف اشاره کرد و گفت: در پیک کنونی، متوسط روزانه بیماران بستری در بخش های کووید 1452 بیمار است اما خوشبختانه شاهد کاهش فوت بیماران نسبت به بستری هستیم.

معاون درمان دانشگاه، سپس به ارائه گزارشی از روند مراجعه کلی کووید (بستری و سرپایی) در پیک های مختلف پرداخت و گفت: متاسفانه حجم درگیری بیمارستان ها در پیک پنجم کاملا مشهود است به نحوی که رکورد پذیرش جدید بیماران در 13 مرداد با پذیرش 521 بیمار بستری زده شد.

دکتر علامه، با اشاره به آمار کلی بستری های جدید گفت:  به نظر می رسد که روند پیک پنجم در حال نزول است و امیدوارم که این سیر نزولی ادامه پیدا کند.

وی بررسی نسبت بستری بیماران کووید به کل بستری ها را در راستای نمایش عملکرد بیمارستان ها عنوان کرد و افزود: میانگین بستری کووید در کل بیمارستان های فعال، از 8 درصد در پیک اول به 26 درصد در پیک پنجم افزایش یافت. همچنین در بیمارستان های ریفرال، به صورت میانگین تا 34 درصد درگیر بستری کردن بیماران کووید بودند.

معاون درمان دانشگاه از ارائه گزارش تعداد بیماران حاضر در بخش های کووید در مراکز دانشگاهی به تفکیک تمام پیک ها و بیمارستان ها به صورت روزانه به رییس دانشگاه خبر داد و گفت: روزانه آمار بیشترین تعداد بیماران در هر پیک و گزارش مقایسه بیماران حاضر در بخش های کرونا و تعداد تخت فعال بیمارستان ها به تفکیک در گزارش های مجزا اعلام می شود.

وی در پایان، ضمن قدردانی از روسای بیمارستان ها خواستار بررسی سنجه های اعتبار بخشی شد و گفت: سنجه های اعتبار بخشی را به تفکیک هر بیمارستان آماده کرده ایم تا روسا و مدیران بیمارستانی بتوانند وضعیت مرکز خود را در قبال بقیه بیمارستان ها نیز بسنجند.

تسویه بدهی دانشگاه تا 1399

دکتر محمود بیگلر، معاون توسعه مدیریت و برنامه ریزی منابع دانشگاه نیز ضمن خداقوت به روسای بیمارستانها با اشاره به نخستین دیدار با رییس دانشگاه و بحث در مورد موضوعات و مسائل مختلف گفت: یک ماه پس از ریاست، در نشستی که با رییس دانشگاه پیرامون موضوعات مختلف صحبت کردیم، ایشان تکالیفی را گوشزد کردند که در صدر آن مسئله کارکنان و تامین منابع برای پرداخت های به موقع به کارکنان بود.  

وی به عقب ماندگی در برخی از پرداخت ها شامل بازنشستگی، کارانه و حق التدریس اشاره کرد و گفت: با برنامه ریزی های انجام شده توانستیم پرداخت ها را به روز کنیم  و اکنون وضعیت به گونه ایست که هیچ بازنشسته ای برای دریافت پاداش آخر کار خود پشت درهای دانشگاه نمی ایستد و هیچ مرکزی نیست که بدهی پرداخت تا پایان سال 99 داشته باشد و این مرهون همان گفتمانی است که در روز نخست شکل گرفت.

دکتر بیگلر، شکل گیری مدیریت یکپارچه در سطح دانشگاه را به فال نیک گرفت و افزود: در کنار این قضایا، دانشگاه از توسعه یافتگی باز نایستاد به گونه ای که دو کمپوس دانشگاه یکی با 40 هکتار و دیگری با 25 هکتار به تملک دانشگاه درآمده و پروژه های مهمی در آن در حال احداث است.  همچنین پروژه منطقه 18 تا کنون به مرحله تکمیل رسیده و آماده بهره برداری است و در منطقه 22 نیز با پیشرفت 75 درصد با ظرفیت 900 تخت بیمارستانی در حال اتمام است.

معاون توسعه دانشگاه، جلوگیری از ساخت و سازهای غیر ضرور در محیط بیمارستانی را از دیگر نکاتی خواند که رییس دانشگاه به آن تاکید کرد و یادآور شد: موضوع دیگری که در آن زمان گوشزد کردید، جلوگیری از توسعه های غیر ضرور در بیمارستان ها و توجه به کیفیت ارائه خدمات بود. در کنار آن برای تامین کمبودهای آموزشی و پژوهشی دانشگاه چه در زمینه خوابگاهی و چه آموزشی رشد داشتیم و در این زمینه کارنامه روشن و شفافی به جای گذاشته ایم.

  • گروه خبری : حوزه ریاست
  • کد خبر : 196266
مدیر سیستم
تهیه کننده:

مدیر سیستم

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

ارسال نظر

نظر خود را وارد نمایید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *
تنظیمات پس زمینه