دانشکده تغذیه و رژیم شناسی | از بین‌المللی‌سازی تا توانمندسازی دانشجویان؛ محورهای نشست سالانه هیأت رئیسه دانشکده علوم تغذیه و رژیم شناسی با گروه آموزشی تغذیه جامعه

متن مورد نظر خود را جستجو کنید
  • تاریخ انتشار : 1404/10/07 - 14:07
  • تعداد بازدید کنندگان خبر : 26
  • زمان مطالعه : 4 دقیقه

از بین‌المللی‌سازی تا توانمندسازی دانشجویان؛ محورهای نشست سالانه هیأت رئیسه دانشکده علوم تغذیه و رژیم شناسی با گروه آموزشی تغذیه جامعه

نشست سالانه هیأت رئیسه دانشکده علوم تغذیه و رژیم‌شناسی با مدیر گروه و اعضای هیأت علمی گروه آموزشی تغذیه جامعه با تأکید بر توسعه جذب دانشجویان بین‌الملل و گسترش فعالیت‌های آموزشی، پژوهشی و فرهنگی برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشکده علوم تغذیه و رژیم شناسی دانشگاه علوم پزشکی تهران، در این نشست که شنبه 6 دی ۱۴۰۴ برگزار شد، دکتر محمدحسن جوانبخت، رئیس دانشکده علوم تغذیه و رژیم‌شناسی، دکتر غلامرضا محمدی فارسانی، دکتر ابراهیم مولایی آقایی، دکتر سیدرضا سبحانی، دکتر مونا پورقادری و محمدرضا حبیبی، معاونان پژوهشی، آموزشی، بین الملل، دانشجویی فرهنگی و اداری و مالی دانشکده، دکتر احمدرضا درستی مطلق، مدیر گروه آموزشی تغذیه جامعه، دکتر حامد پورآرام و دکتر رامش عالی پور، اعضای هیأت علمی گروه آموزشی تغذیه جامعه به صورت حضوری، دکتر لیلا آزاد بخت، دکتر خدیجه میرزایی و دکتر سکینه شب بیدار، دیگر اعضای هیأت علمی این گروه به صورت آنلاین و مریم چمری، کارشناس مسئول گروه آموزشی تغذیه جامعه حضور داشتند. 
در آغاز، دکتر جوانبخت با تأکید بر لزوم توسعه جذب دانشجویان بین‌الملل در دانشکده علوم تغذیه و رژیم شناسی، این موضوع را از اولویت‌های اصلی دانشکده دانست.
رئیس دانشکده افزود: امروز مسئولیت جذب دانشجوی خارجی بیش از گذشته بر عهده خود دانشکده‌ها است و باید با انجام اقداماتی در حوزه تبلیغات و بازاریابی، ضمن معرفی توانمندی‌های علمی، در مسیر جذب متقاضیان بین المللی گام برداریم.
وی تصریح کرد: از سویی دیگر افزایش تعداد دانشجویان تحصیلات تکمیلی به‌ویژه در مقطع دکترا، یکی از عوامل اصلی ارتقای دانشکده است چرا که شکوفایی ظرفیت اعضای هیأت علمی و اعتلای جایگاه این مجموعه را به همراه دارد.
دکتر جوانبخت ادامه داد: دانشکده علوم تغذیه و رژیم شناسی متناسب با توانمندی اعضای هیأت علمی، پیگیر افزایش پذیرش دانشجو بوده و خوشبختانه اقدامات صورت گرفته نتایج مثبتی نیز به همراه داشته است.
سپس معاون دانشجویی و فرهنگی دانشکده نیز بیان داشت: با رویکرد ارتقای مهارت‌های دانشجویان، برگزاری کارگاه‌های توانمندسازی دانشجویی در دستور کار این معاونت قرار دارد. از اعضای هیأت علمی انتظار داریم با ارائه پیشنهادهای علمی، ما را در اجرای هرچه بهتر این برنامه‌ها همراهی کنند.
دکتر پورقادری با اشاره به نقش اساتید در پویایی فضای فرهنگی دانشکده، افزود:حضور فعال‌تر اعضای هیأت علمی در برنامه‌های فرهنگی می‌تواند نقش مؤثری در افزایش مشارکت دانشجویان و تقویت تعلق آنان ایفا کند.
دکتر محمدی فارسانی نیز با تأکید بر ظرفیت کارگاه‌های علمی، بیان داشت: کارگاه‌ها می‌توانند به عنوان طرح‌های مستقل ارتباط با صنعت تعریف و ثبت شوند که علاوه بر ایجاد انگیزه برای اساتید، امتیازات پژوهشی مناسبی نیز به همراه داشته باشند.
معاون پژوهشی دانشکده علوم تغذیه و رژیم شناسی با تشریح سازوکار مالی این طرح‌ها، اظهار داشت: در طرح‌های ارتباط با صنعت، تنها ۱۰ درصد از درآمد حاصل به دانشکده یا دانشگاه اختصاص می‌یابد و بخش عمده منابع مالی در اختیار مجری طرح قرار می‌گیرد تا امکان اجرای مؤثر و باکیفیت برنامه فراهم شود.
حبیبی، معاون اداری و مالی دانشکده نیز با اشاره به بهبود زیرساخت‌های آموزشی این مجموعه، اظهار داشت: تا پایان هفته، تجهیزات مورد نیاز کلاس‌های آموزشی تأمین می‌شود و همچنین ۱۰ دستگاه کامپیوتر جدید و با کیفیت برای استفاده دانشجویان در اختیار دانشکده قرار گرفته است.
وی با ارائه گزارشی از وضعیت مالی دانشکده، گفت: تمام بودجه تخصیص‌یافته از سوی دانشگاه به حساب دانشکده واریز و به طور کامل هزینه شده است و دانشکده علوم تغذیه و رژیم شناسی هیچ بدهی معوقی ندارد.
سپس دکتر درستی مطلق با اشاره به تفاوت شرایط جذب دانشجوی بین الملل در رشته تغذیه نسبت به رشته‌های پزشکی، بر لزوم حمایت و تسهیل شرایط حضور این دانشجویان تأکید کرد.
مدیر گروه تغذیه جامعه دانشکده علوم تغذیه و رژیم شناسی همچنین افزایش تعداد دانشجویان دکترای علوم تغذیه متناسب با تعداد اعضای هیأت علمی را اقدامی ضروری برای حفظ کیفیت آموزشی دانست.
در بخش دیگر این نشست اعضای هیأت علمی گروه تغذیه جامعه به طرح دیدگاه‌ها و پیشنهاداتی چون تسریع فرآیند جذب دانشجویان داخلی و خارجی، ضرورت برنامه‌ریزی متناسب با جایگاه دانشگاه‌های تیپ یک، افزایش نقش محوری دانشجو به منظور پویایی بیشتر دانشکده، ضرورت حضور مؤثرتر مدیران و اعضای هیأت علمی در دانشکده و لزوم تسریع در فرآیندهای اداری و پاسخ‌گویی به‌موقع مکاتبات پرداختند.
رئیس دانشکده علوم تغذیه و رژیم شناسی در جمع بندی این نشست، گفت: تقویت فضاهای رفاهی و آموزشی دانشکده، به‌روزرسانی تجهیزات کامپیوتری و فعالیت‌های فرهنگی، با هدف افزایش نشاط، ماندگاری و مشارکت دانشجویان، به‌صورت جدی در حال پیگیری است.
دکتر جوانبخت با قدردانی از دغدغه‌مندی اعضای هیأت علمی، بر حمایت هیأت رئیسه از ابتکارات علمی و آموزشی گروه‌ها، تسهیل امور اجرایی و تلاش برای ارتقای هرچه بیشتر جایگاه ملی و بین‌المللی دانشکده تأکید کرد.

  • کد خبر : 313411
مهناز  وحیدی
تهیه کننده:

مهناز وحیدی

تصاویر

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

ارسال نظر

نظر خود را وارد نمایید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *
تنظیمات پس زمینه