سوالات متداول تغذیه ای در دوران شیوع ویروس کرونا
1- آیا در شرایط شیوع کرونا لازم است از مصرف غذاهای خاصی اجتناب شود؟
در خصوص ارتباط دریافتهای غذایی و کرونا شواهد زیادی وجود ندارد اما می توان از مصرف غذاهایی که سیستم ایمنی را تضعیف می کند اجتناب نمود.
در این شرایط استفاده از غذاهای سرخ شده و روغنهای نامطلوب نظیر روغن های جامد گیاهی و روغنهای جامد حیوانی و روغن های مخصوص سرخ کردنی که اسیدهای چرب ترانس بالا دارند باید پرهیز شود.
2- آیا در شرایط بیماری کوید ۱۹ مصرف منابع غذایی حاوی آهن در پیشگیری از ابتلا به بیماری نقش دارد؟
در حوزه ارتباط دریافتهای غذایی و بیماری کوید ۱۹ مطالب بسیار محدود است اما شواهد در زمینه دریافتهای غذایی و سیستم ایمنی نشان دهنده نقش آهن در تقویت سیستم ایمنی و بهبود عملکرد سیستم ایمنی است. لذا با توجه به اینکه بهبود عملکرد سیستم ایمنی میتواند نقش موثری در پیشگیری از ابتلا به بیماری داشته باشد در این شرایط توجه به دریافت غذاهای حاوی آهن اهمیت می یابد. لذا استفاده از مقادیر متعادل گوشتها و تخم مرغ و مرغ و حبوبات بهمراه منابع ویتامین ث در رژیم غذایی در این دوران حایز اهمیت است.
3- در شرایط کنونی با توجه به گرمی هوا و همچنین شیوع بیماری کرونا آیا میتوان جهت رفع تشنگی از ابمیوه های آماده بسته بندی شده یا نوشیدنی های شیرین خنک بصورت بسته بندی شده استفاده کرد؟
بهترین نوشیدنی جهت رفع تشنگی در شرایط گرما آب است . نوشیدنی های شیرین و یا ابمیوه های صنعتی به علت دارا بودن شکر توصیه نمی شوند چون شکر میتواند در تضعیف سیستم ایمنی نقش داشته باشد. در زمینه تغذیه و کرونا شواهد زیادی وجود ندارد اما در حیطه دریافتهای غذایی و عملکرد سیستم ایمنی مطرح شده است که جهت بهبود عملکرد سیستم ایمنی از مصرف زیاد شکر و نوشیدنی های شیرین شده با شکر و ابمیوه های صنعتی که شکر افزوده دارد پرهیز شود.
ارسال نظر