متن مورد نظر خود را جستجو کنید

1 مورد یافت شد

سوالات متداول تغذیه ای در دوران شیوع ویروس کرونا

https://snsd.tums.ac.ir/فرهنگ-و-سواد-سلامت/سوالات-متداول-تغذیه-ای-در-دوران-شیوع-ویروس-کرونا

سیستم ایمنی را تضعیف می کند اجتناب نمود. در این شرایط استفاده از غذاهای سرخ شده و روغنهای نامطلوب نظیر روغن های جامد گیاهی و روغنهای جامد حیوانی و روغن های مخصوص سرخ کردنی که اسیدهای چرب ترانس بالا دارند باید پرهیز شود. 2- آیا در شرایط بیماری کوید ۱۹...

تنظیمات پس زمینه
Close menu