دانشکده تغذیه و رژیم شناسی | اخبار

متن مورد نظر خود را جستجو کنید
لیست اخبار صفحه :17
چطور سال ۲۰۲۵ به مطالعه بیشتر متعهد شویم

چطور سال ۲۰۲۵ به مطالعه بیشتر متعهد شویم

کاری که می‌توان آن را در هر زمان انجام داد، اغلب در هیچ زمانی انجام نمی‌شود. با اختصاص ۲۵ دقیقه مطالعه در هر روز برای سال ۲۰۲۵، می‌توانیم مطالعه را به یک عادت منظم تبدیل کنیم.

انتصاب دکتر ابراهیم مولایی آقایی به سمت سرپرست معاونت آموزشی دانشکده علوم تغذیه و رژیم شناسی

انتصاب دکتر ابراهیم مولایی آقایی به سمت سرپرست معاونت آموزشی دانشکده علوم تغذیه و رژیم شناسی

دکتر محمدحسن جوان‌بخت رئیس دانشکده در ابلاغی دکتر ابراهیم مولائی آقایی دانشیار دانشگاه را به عنوان سرپرست معاونت آموزشی این دانشکده منصوب و در نامه ای از خدمات ارزشمند دکتر دکترسکینه شب بیدار معاون پیشین قدردانی کرد.

پیام تبریک دکتر جوانبخت رئیس دانشکده علوم تغذیه و رژیم شناسی به مناسبت روز دانشجو: جوانان، آینده‌سازان جامعه ما

پیام تبریک دکتر جوانبخت رئیس دانشکده علوم تغذیه و رژیم شناسی به مناسبت روز دانشجو: جوانان، آینده‌سازان جامعه ما

در آستانه روز دانشجو، دکتر محمدحسن جوانبخت، رئیس دانشکده علوم تغذیه و رژیم شناسی دانشگاه علوم پزشکی تهران، با صدور پیامی صمیمانه، ضمن تبریک این روز بزرگ به دانشجویان، بر اهمیت نقش آنان در تحقق اهداف علمی و اجتماعی کشور تاکید کرد و از آن‌ها خواست با جدیت و اخلاق مداری به سمت آینده‌ای روشن گام بردارند.

تامز Q&A: تغذیه در دیابت

تامز Q&A: تغذیه در دیابت

دکتر لیلا آزادبخت، استاد دانشکده علوم تغذیه و رژیم شناسی دانشگاه علوم پزشکی تهران در خصوص تغذیه در دیابت، توضیحاتی ارائه داد. دکتر آزاد بخت گفت: افراد مبتلا به دیابت نوع 2 می‌توانند با رعایت یک رژیم غذایی مناسب، خطر ابتلا به بیماری‌های قلبی عروقی را کاهش دهند. وی در ادامه گفت: مصرف کربوهیدرات‌های پیچیده (مانند غلات سبوس‌دار)، فیبر، چربی‌های سالم (مانند روغن زیتون و روغن کانولا) و محدود کردن مصرف چربی‌های اشباع و ترانس، به کنترل قند خون و بهبود سلامت قلب کمک می‌کند. این تحقیقات در دانشکده علوم تغذیه و رژیم شناسی و مرکز تحقیقات دیابت پژوهشگاه علوم غدد و متابولیسم دانشگاه علوم پزشکی تهران انجام شده است.

همایش ملی غذاهای دریایی، سلامت و بیماری در دانشگاه علوم پزشکی تهران برگزار شد

همایش ملی غذاهای دریایی، سلامت و بیماری در دانشگاه علوم پزشکی تهران برگزار شد

به همت دانشکده علوم تغذیه و رژیم‌شناسی دانشگاه علوم پزشکی تهران، همایش ملی غذاهای دریایی، سلامت و بیماری روز چهارشنبه 7 آذر 1403 در سالن آمفی تئاتر سازمان مرکزی این دانشگاه برگزار شد. این همایش با هدف بررسی تأثیرات غذاهای دریایی بر سلامت عمومی و ارتباط آن‌ها با بیماری‌ها، میزبان متخصصان و پژوهشگران مطرح در این حوزه بود.

همایش غذاهای دریایی، سلامت و بیماری در دانشکده علوم تغذیه و رژیم شناسی دانشگاه علوم پزشکی تهران برگزار می‌شود

همایش غذاهای دریایی، سلامت و بیماری در دانشکده علوم تغذیه و رژیم شناسی دانشگاه علوم پزشکی تهران برگزار می‌شود

دانشکده علوم تغذیه و رژیم‌شناسی دانشگاه علوم پزشکی تهران با همکاری سازمان شیلات ایران، همایش «غذاهای دریایی، سلامت و بیماری» را روز چهارشنبه 7 آذر 1403 در سالن آمفی تئاتر ستاد مرکزی دانشگاه علوم پزشکی تهران برگزار می‌کند. این رویداد با محوریت بررسی ارزش تغذیه‌ای غذاهای دریایی، نقش آن‌ها در پیشگیری و درمان بیماری‌ها، و ترویج فرهنگ مصرف آبزیان، فرصتی علمی و آموزشی برای پژوهشگران و عموم علاقه‌مندان فراهم خواهد کرد.

هم‌افزایی برای رشد؛ نشست دانشکده علوم تغذیه و رژیم‌شناسی دانشگاه علوم پزشکی تهران در راستای تحول و توسعه

هم‌افزایی برای رشد؛ نشست دانشکده علوم تغذیه و رژیم‌شناسی دانشگاه علوم پزشکی تهران در راستای تحول و توسعه

نشست گفتمان تحول و توسعه دانشکده علوم تغذیه و رژیم‌شناسی دانشگاه علوم پزشکی تهران با حضور اعضای هیئت‌علمی و دکتر محمدحسن جوانبخت رئیس دانشکده برگزار شد. در این نشست که به بررسی وضعیت موجود و شناسایی چالش‌های پیش‌رو اختصاص داشت، بر اهمیت همکاری جمعی، تقویت فعالیت‌های بین‌رشته‌ای و گسترش همکاری‌های بین‌المللی برای تحقق اهداف بلندمدت دانشکده تأکید شد و اعضای هیئت‌علمی مشکلات موجود در حوزه‌های آموزشی، پژوهشی و مالی را بررسی و پیشنهادهایی برای ارتقا و تحول دانشکده در سطح ملی و بین‌المللی ارائه کردند.

نشست گفتمان تحول و توسعه دانشکده علوم تغذیه و رژیم شناسی دانشگاه علوم پزشکی تهران
توسعه پایدار با مشارکت فعال کارکنان

نشست گفتمان تحول و توسعه دانشکده علوم تغذیه و رژیم شناسی دانشگاه علوم پزشکی تهران

نشست گفتمان تحول و توسعه دانشکده علوم تغذیه و رژیم شناسی دانشگاه علوم پزشکی تهران ۲۹ آبان ۱۴۰۳ با حضور کارکنان برگزار شد. دکتر کوروش جعفریان، معاون اداری و مالی دانشکده، در این گردهمایی بر لزوم مشارکت فعال کارکنان در فرآیند درآمدزایی تأکید کرد و گفت: “ایده‌های خلاقانه و تخصص شما می‌تواند به عنوان نیروی محرکه‌ای در افزایش منابع مالی دانشکده عمل کند.” در این نشست به بررسی چالش‌ها و فرصت‌های موجود در مسیر توسعه پایدار دانشکده پرداخته شد و اعضای حاضر نظرات و پیشنهادهای خود را در راستای افزایش همکاری و بهره‌وری ارائه کردند.

تنظیمات پس زمینه