دانشکده تغذیه و رژیم شناسی | تأکید بر تقویت همکاری‌های مشترک در نشست سه‌جانبه دانشکده علوم تغذیه و رژیم شناسی، دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت و دفتر نمایندگی WHO در تهران

متن مورد نظر خود را جستجو کنید
  • تاریخ انتشار : 1404/07/23 - 15:46
  • تعداد بازدید کنندگان خبر : 240
  • زمان مطالعه : 3 دقیقه

تأکید بر تقویت همکاری‌های مشترک در نشست سه‌جانبه دانشکده علوم تغذیه و رژیم شناسی، دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت و دفتر نمایندگی WHO در تهران

نشست سه‌جانبه دانشکده علوم تغذیه و رژیم شناسی دانشگاه علوم پزشکی تهران، دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت و دفتر نمایندگی سازمان جهانی بهداشت (WHO) در تهران با رویکرد توسعه همکاری‌های مشترک، برگزار شد.

به گزارش روابط‌عمومی دانشکده علوم تغذیه و رژیم شناسی دانشگاه علوم پزشکی تهران، در این نشست که سه‌شنبه ۲۲ مهر ۱۴۰۴ برگزار شد، دکتر محمدحسن جوانبخت، رئیس دانشکده علوم تغذیه و رژیم شناسی، دکتر احمد اسماعیل‌زاده، مدیر دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت، دکتر افشین استوار، مدیر واحد بیماری‌های غیرواگیر و سلامت روان دفتر سازمان جهانی بهداشت در تهران، دکتر غلامرضا محمدی فارسانی، دکتر ابراهیم مولایی آقایی، دکتر مونا پورقادری و محمدرضا حبیبی، معاونان پژوهشی، آموزشی، دانشجویی فرهنگی و اداری مالی دانشکده و جمعی از اساتید، اعضای هیأت‌علمی و دانشجویان این مجموعه حضور داشتند.
در آغاز، دکتر جوانبخت با خیرمقدم به حاضران، توضیحاتی در خصوص نشست مشترک با مدیر واحد بیماری‌های غیرواگیر و سلامت روان دفتر سازمان جهانی بهداشت در تهران طی شهریور ماه سال جاری ارائه کرد و گفت: در این نشست ضمن بررسی زمینه‌های همکاری مشترک، طرفین در خصوص برپایی جلسه‌ای با حضور اعضای هیأت‌علمی و دانشجویان دانشکده به اتفاق‌نظر رسیدند.
رئیس دانشکده علوم تغذیه و رژیم شناسی تصریح کرد: با تکیه بر همکاری مستمر اساتید دانشکده با دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت و مشارکت در پروژه‌های این مجموعه و از آنجا که دفتر سازمان بهداشت جهانی در تهران نیز هم راستا با اولویت‌های تغذیه‌ای وزارت بهداشت فعالیت می‌کند، برنامه‌ریزی برای برگزاری این نشست سه‌جانبه در دستور کار قرار گرفت.
وی با اشاره به اینکه ارتقای سلامت جامعه و سطح سواد سلامت جامعه، رسالت اصلی دانشکده علوم تغذیه و رژیم شناسی است، اظهار داشت: بر همین اساس علاقه‌مند به توسعه همکاری‌های مشترک با این دو مجموعه هستیم ضمن اینکه افزایش نقش‌آفرینی دانشکده در حوزه بین‌الملل طی تعامل با دفتر WHO مورد توجه قرار دارد.
سپس دکتر اسماعیل‌زاده با تشریح اولویت‌های تغذیه‌ای کشور، پیشینه‌ای از همکاری دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت با اعضای هیأت‌علمی دانشکده علوم تغذیه و رژیم شناسی و دفتر نمایندگی سازمان جهانی بهداشت در تهران ارائه کرد.
مدیر دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت بر لزوم افزایش همکاری اعضای هیأت‌علمی و دانشجویان با این مجموعه تأکید کرد و افزود: این دفتر آمادگی دارد در راستای اولویت‌های تغذیه‌ای کشور این تعاملات را توسعه دهد ضمن اینکه علاقه‌مند است از حضور و مشارکت اساتید حوزه صنایع غذایی در پروژه‌های خود بیشتر بهره ببرد.
در ادامه، دکتر استوار نقش تغذیه در بستر برنامه‌های پیشگیری و کنترل بیماری‌های غیرواگیر را تشریح و با بیان نکاتی بر اهمیت نقش دانشجویان، کارشناسان، اساتید و متخصصان تغذیه در پیشگیری و کنترل این بیماری‌ها تأکید کرد.
مدیر واحد بیماری‌های غیرواگیر و سلامت روان دفتر سازمان جهانی بهداشت در تهران افزود: فعالیت اصلی سازمان جهانی بهداشت، حمایت فنی از حوزه سلامت عمومی در کشورهاست.
وی همچنین به زمینه‌های همکاری این دفتر با دانشکده علوم تغذیه و رژیم شناسی نیز اشاره کرد و گفت: این مجموعه می‌تواند به معرفی آخرین شواهد علمی حوزه تغذیه در سطح بین‌المللی کمک و امکان حضور و بروز کارشناسان و اساتید دانشکده در عرصه‌های بین‌المللی را فراهم کند.
دکتر استوار اضافه کرد: همچنین در حوزه ظرفیت‌سازی، حضور اساتید و اعضای هیأت‌علمی در کارگاه‌ها و رویدادهای خارج از کشور با حمایت WHO تسهیل می‌شود ضمن اینکه شانس اخذ گرنت‌های بین‌المللی نیز افزایش می‌یابد.
در پایان، مقرر شد نشست مشترکی میان دانشکده علوم تغذیه و رژیم شناسی و دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت با هدف افزایش مشارکت در پروژه‌های اولویت‌دار این دفتر برگزار شود.
همچنین دفتر نمایندگی سازمان جهانی بهداشت در تهران و دانشکده علوم تغذیه و رژیم شناسی در خصوص انعقاد تفاهم‌نامه همکاری به توافق رسیدند.

  • کد خبر : 307107
مهناز  وحیدی
تهیه کننده:

مهناز وحیدی

تصاویر

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

ارسال نظر

نظر خود را وارد نمایید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *
تنظیمات پس زمینه