Enter your desired term to search
لیست اخبار صفحه :1
فراخوان جذب عضو هیات علمی جدید برای گروه تغذیه بالینی دانشکده علوم تغذیه و رژیم شناسی دانشگاه علوم پزشکی تهران

گروه تغذیه بالینی دانشکده علوم تغذیه و رژیم شناسی، در نظر دارد یک نفر عضو هیات علمی جدید با مدرک دکترای علوم تغذیه که رساله دکتری خود را در حوزه تغذیه ورزشی کار کرده است به صورت تعهد خدمت جذب نماید. از دانش آموختگان تقاضا می شود، در صورت واجد شرایط بودن، فایل رزومه خود را با تاکید ویژه بر موارد زیر و حداکثر تا تاریخ 25 مهر ماه 1403، به آدرس ایمیل snsd.tums1403@gmail.com ارسال نمایند.

فراخوان جذب هیات علمی برای گروه علوم و صنایع غذایی دانشکده علوم تغذیه و رژیم شناسی دانشگاه علوم پزشکی تهران

گروه علوم و صنایع غذایی در نظر دارد یک نفر عضو هیات علمی جدید با مدرک دکترای علوم و صنایع غذایی با گرایش کنترل کیفی و بهداشتی ( با شرط داشتن مدرک کارشناسی ارشد علوم و صنایع غذایی) به صورت تعهد خدمت جذب نماید. از دانش آموختگان تقاضا می شود، در صورت واجد شرایط بودن، فایل رزومه خود را با تاکید ویژه بر موارد زیر حداکثر تا تاریخ 20 مهر ماه 1403، به آدرس ایمیل snsd.tums1403@gmail.com ارسال نمایند.

تهدیدهای هوش مصنوعی برای صنعت نشر کتاب

ورود هوش مصنوعی به صنعت نشر با چالش‌هایی همراه است. نگرانی‌ها درباره حقوق مالکیت فکری، کیفیت و اصالت محتوا و احتمال حذف نقش‌های سنتی تهدیدات عمده‌ای به شمار می‌آیند.

Theme settings