لیست اخبار صفحه :27
سمینار "بررسی ارتباط دریافت پروتئین کل، پروتئین حیوانی و پروتئین گیاهی در دوران بارداری وقبل بارداری و خطر دیابت بارداری: مرور سیستماتیک و متاآنالیز مطالعات مشاهده ایی"

سمینار " بررسی ارتباط دریافت پروتئین کل، پروتئین حیوانی و پروتئین گیاهی در دوران بارداری وقبل بارداری و خطر دیابت بارداری: مرور سیستماتیک و متاآنالیز مطالعات مشاهده ایی" با سخنرانی راضیه سادات طبائی فرد دانشجوی ارشد علوم تغذیه برگزار شد.

تامزلایف 8: آنالیز ترکیب بدن و مشاوره رایگان غرفه دانشکده علوم تغذیه و رژیم شناسی دانشگاه علوم پزشکی تهران به مناسبت هفته سلامت

دانشکده تغذیه و رژیم شناسی دانشگاه علوم پزشکی تهران به مناسبت هفته سلامت روزهای 9 و 10 اردیبهشت 1402 غرفه ای را در ستاد مرکزی دانشگاه علوم پزشکی تهران برپا کرد. دکتر محمدجواد حسین زاده رئیس دانشکده تغذیه و رژیم شناسی دانشگاه علوم پزشکی تهران ضمن بازدید از این غرفه توصیه هایی را درباره تغذیه سالم بیان کرد. متخصصان تغذیه خدمات آنالیز ترکیب بدن و مشاوره رایگان تغذیه به کارکنان ارائه کردند.

تغذیه برای بیماران مبتلابه سرطان
پرسش و پاسخ با متخصصان دانشگاه علوم پزشکی تهران (TUMS Q&A)

تغذیه برای بیماران مبتلابه سرطان

دکتر حامد محمدی، متخصص تغذیه بالینی دانشگاه علوم پزشکی تهران در هفتمین قسمت از برنامه پرسش و پاسخ با متخصصان (TUMS Q&A)، تأثیر تغذیه در پیشگیری و بهبود از بیماری سرطان را تشریح کرد.