همافزایی دانش و صنعت در تغذیه؛ نشست مشترک دانشکده علوم تغذیه و رژیمشناسی با گروه شف میکر برگزار شد
در راستای اهداف و مأموریتهای ارتباط با صنعت دانشکده علوم تغذیه و رژیم شناسی، نشست مشترک دکتر محمدحسن جوانبخت، رئیس دانشکده علوم تغذیه و رژیم شناسی با مهدی امیری و فریدون مظفری، مدیرعامل و همبنیانگذار گروه شف میکر (Chefmaker)، برگزار شد.
به گزارش روابطعمومی دانشکده علوم تغذیه و رژیم شناسی دانشگاه علوم پزشکی تهران، در این نشست که سهشنبه ۲۳ مهر ۱۴۰۴ برگزار شد، دکتر غلامرضا محمدی فارسانی، معاون پژوهشی دانشکده، دکتر مریم محمودی، مدیر گروه تغذیه سلولی مولکولی، دکتر میثم براتی، نماینده ارتباط با صنعت، دکتر فردین جوانمردی، نماینده ارتباط با صنعت گروه علوم و صنایع غذایی، سحر زاهدی، مدیر امور عمومی، سمانه شعبانی، کارشناس گروه سلولی مولکولی و بهاره تکابی، کارشناس پژوهشی دانشکده علوم تغذیه و رژیم شناسی نیز حضور داشتند.
در آغاز این نشست، دکتر جوانبخت ضمن خوشامدگویی به حاضران، دانشکده علوم تغذیه و رژیم شناسی و اولویتهای آموزشی، پژوهشی و بالینی این مجموعه را معرفی کرد.
رئیس دانشکده علوم تغذیه و رژیم شناسی سپس به بیان توضیحاتی در خصوص اهمیت بحث از مزرعه تا سفره پرداخت و گفت: در حوزه تغذیه اغلب به بیماران رعایت رژیم های غذایی توصیه میشود اما آموزشی در خصوص چگونگی طبخ مواد غذایی و آمادهسازی غذاها داده نمیشود.
وی تصریح کرد: در واقع فاصلهای میان رژیم درمانی و تغذیه تا اجرای آن وجود دارد و در این راستا لزوم تدوین یک پروتکل احساس میشود.
سپس مدیرعامل شف میکر نیز ضمن معرفی این گروه، به مهمترین اقدامات و فعالیتهای انجام شده چون معرفی غذاهای ایرانی به جهان، اجرای برنامههای آشپزی به سبک مدرن و معماری تخصصی رستورانها اشاره کرد.
امیری تصریح کرد: با تکیه بر همکاری شکل گرفته میان گروه شف میکر با دانشکده علوم تغذیه و رژیم شناسی، علاقهمند به استفاده از توانمندیهای موجود و پشتیبانی علمی این دانشکده در مسیر تعاملات مشترک هستیم.
در ادامه، دکتر جوانمردی، نماینده ارتباط با صنعت گروه علوم و صنایع غذایی به تشریح بخشی از ظرفیتهای همکاری از جمله چاپ کتاب، اجرای دورههای آموزشی و برگزاری همایشها و سمینارهای مشترک پرداخت.
دکتر محمودی، مدیر گروه تغذیه سلولی مولکولی نیز با اشاره به اهمیت شکلگیری تعاملات علمی میان دو مجموعه، بر لزوم تسریع این همکاریها و ورود به فاز اجرایی تأکید کرد.
همچنین دکتر محمدی فارسانی، معاون پژوهشی دانشکده نیز بر لزوم شفاف سازی تعاملات مالی و ضرورت دیده شدن منافع اقتصادی و سود دو طرف در مسیر همکاری های مشترک تأکید کرد.
در پایان این نشست مقرر شد برنامهریزیهای لازم برای برگزاری همایشی مشترک میان دانشکده علوم تغذیه و رژیم شناسی و گروه شف میکر صورت گیرد.
ارسال نظر