• تاریخ انتشار : 1403/03/13 - 10:21

انعقاد تفاهم‌نامه همکاری دانشکده علوم تغذیه و رژیم شناسی دانشگاه علوم پزشکی تهران و انستیتو تحقیقات تغذیه و صنایع غذایی کشور دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی

در نشست مشترک رئیس دانشکده علوم تغذیه و رژیم شناسی دانشگاه علوم پزشکی تهران و انستیتو تحقیقات تغذیه و صنایع غذایی کشور دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، تفاهم‌نامه توسعه همکاری‌های آموزشی، پژوهشی و درمانی امضا شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران دانشکده علوم تغذیه و رژیم شناسی، با هدف توسعه همکاری‌های آموزشی، پژوهشی و درمانی با حضور دکتر محمدحسن جوانبخت رئیس دانشکده علوم تغذیه، دکتر سید امیرمحمد مرتضویان رئیس انستیتو تحقیقات تغذیه و دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، دکتر غلامرضا محمدی فارسانی معاون پژوهشی، دکتر غلامرضا جاهد خانیکی مدیر گروه صنایع غذایی دانشکده علوم تغذیه و رژیم شناسی و معاونین آموزشی، پژوهشی و بین الملل انستیتو نشست تصویب تفاهم‌نامه همکاری دانشکده علوم تغذیه و رژیم شناسی و انستیتو تحقیقات تغذیه و صنایع غذایی کشور شنبه 12 خرداد 1403 در دفتر رئیس انستیتو تحقیقات تغذیه و صنایع غذایی کشور و دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی برگزار شد.

هدف از انعقاد این تفاهم نامه توسعه فعالیت های پژوهشی، آموزشی، درمانی، لزوم ایجاد هماهنگی و همکاری بین مراکز دانشگاهی به خصوص در حیطه صنایع غذایی، ایجاد فضای تعاملی با استفاده از ظرفیت های طرفین این تفاهم نامه، کمک به تربیت نیروی انسانی متخصص در حوزه های مرتبط،کمک به توسعه شبکه نخبگان و ... است.

• گروه خبری : حوزه ریاست,ویژه دانشگاه,مشارکت اجتماعی - مسئولیت پذیری اجتماعی,معاونت درمان