• تاریخ انتشار : 1401/12/16 - 13:27

برگزاری جشن نیمه شعبان و گرامیداشت روز جهانی رژیم درمانگر در دانشکده علوم تغذیه و رژیم شناسی

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران دانشکده علوم تغذیه و رژیم شناسی، مراسم جشن میلاد امام زمان(عج) با حضور استادان، کارکنان و دانشجویان دانشکده  سه شنبه 16 اسفند 1401 در سالن کنفرانس برگزار شد. در این مراسم دکتر محمد جواد حسین زاده رئیس دانشکده  ضمن خیر مقدم به حاضرین این جشن میلاد منجی عالم بشریت حضرت مهدی (عج) را تبریک گفت و جهت ظهور ایشان و اصلاح امور جهان سخنانی ایراد نمود. پس از اجرای کلیپ و نماهنگ، معاون آموزشی و فرهنگی دانشکده ضمن تبریک اعیاد شعبانیه، به ویژه میلاد صاحب الزمان(عج) به تقارن این عید با مناسبت جهانی روز رژیم درمانگر اشاره نمود و در این خصوص به همراه رییس دانشکده و سایر اعضای هیات علمی توضیحاتی ارائه نمود و در مورد برپایی غرفه مشاوره تغذیه و رژیم درمانی در محل پارک لاله توسط دانشجویان گروههای تغذیه مطالبی مطرح شد. در ادامه این مراسم کیک میلاد حضرت قائم(عج) با دلنوشته های حاضرین و خاموش کردن شمع سن حضرت قائم و برش کیک ایشان بر اساس قرعه کشی دلنوشته ها، موجب شیرین کامی و تفرج خاطر حاضرین این جشن شد. در پایان به مناسبت تولد اسفند ماهی های دانشکده به آنها هدایای تقدیم شد.

در حاشیه این مراسم چند فیلم از پروژه های تامز نیز برای حاضرین پخش شد و درباره برنامه های روابط عمومی نیز گزارشی ارائه شد.

• گروه خبری : معاونت دانشجویی فرهنگی,مناسبت ها