• تاریخ انتشار : 1401/09/27 - 14:05

جلسه معارفه دانشجویان نو ورود سال 1401 دانشکده علوم تغذیه و رژیم شناسی برگزار شد

جلسه معارفه دانشجویان نو ورود دانشکده علوم تغذیه و رژیم شناسی با حضور استادان، دانشجویان و کارکنان این دانشکده برگزار شد.

جلسه معارفه دانشجویان نو ورود

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران دانشکده علوم تغذیه و رژیم شناسی، جلسه «معارفه دانشجویان نو ورود» با حضور استادان، دانشجویان و برخی کارکنان این دانشکده شنبه 25 آذر 1401 در سالن اجتماعات برگزار شد. ابتدای جلسه دکتر محمد جواد حسین زاده رئیس دانشکده ضمن خوش آمدگویی به دانشجویان جدید به معرفی دانشکده پرداخت و توصیه‌هایی به دانشجویان داشت از جمله رعایت اخلاق و شان و منزلت، فراگیری علم و دانش و روحیه پرسشگری و مطالبه‌گری، رعایت نظم و مقررات آموزشی و مسئولیت پذیری و در نهایت به سازندگی فردی، اجتماعی و علمی دانشجویان اشاره کرد.

در ادامه دکتر هدی درخشانیان معاون آموزشی دانشکده ضمن خوش آمدگویی؛  دانشجویان جدید را تشویق کرد تا قدر لحظات خود را بدانند و به پرورش خویش بپردازند. همچنین وی دانشجویان را به رعایت دوستی، همکاری، تعاون و قدرشناسی و کسب دانش روز توصیه کرد. وی تاکید کرد که دانشجویان در کنار کسب دانش علمی بصورت کاربردی گره‌ای از مشکلات جامعه را رفع کنند.

همچنین هر یک از معاونین دانشکده گزارشی از فعالیت های آن معاونت را ارائه کردند. در این جلسه مدیران گروه و سایر اعضای هیئت علمی نکات ارزشمندی را برای دانشجویان شرح دادند.

در حاشیه این مراسم از زحمات دکتر حامد پورآرام معاون اسبق آموزشی این دانشکده قدردانی شد.

در پایان از دانشجویان رتبه برتر مقطع ارشد و دکتری تخصصی ورودی 1401 با اهدای هدیه و تقدیرنامه قدردانی شد.