• تاریخ انتشار : 1401/10/05 - 14:26
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه

مراسم عزاداری شهادت حضرت فاطمه زهرا(س) در دانشکده علوم تغذیه و رژیم شناسی برگزار شد

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران دانشکده علوم تغذیه و رژیم شناسی: در آستانه سالروز شهادت حضرت فاطمه زهرا(س)، مراسم ویژه گرامیداشت و عزاداری به همت امور دانشجویی دانشکده و دفتر نهاد مقام معظم رهبری در دانشگاه، دوشنبه 5 دی 1401 پس از نماز ظهر و عصر در نمازخانه دانشکده برگزار شد. این مراسم با حضور نماینده دفتر نهاد رهبری دانشگاه نماز جماعت ظهر و عصر، دانشجویان و کارکنان دانشکده تغذیه برگزار شد. سپس بعد از قرائت قرآن نماهنگی در سوگواری حضرت فاطمه زهرا(س) به سمع و نظر حاضرین رسید و در ادامه این محفل با دعای پر فیض زیارت عاشورا متبرک گردید. در پایان با سفره احسان بانوی گرامی اسلام از عزاداران پذیرایی شد.