• تاریخ انتشار : 1403/02/25 - 08:29

نشست کارگروه دانشجویی توسعه آموزش دانشکده علوم تغذیه و رژیم شناسی دانشگاه علوم پزشکی تهران

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران دانشکده علوم تغذیه و رژیم شناسی، جلسه کارگروه دانشجویی توسعه آموزش دوشنبه  24 اردیبهشت 1403 با حضور سرپرست دفتر توسعه آموزش و جمعی از دانشجویان برگزار شد. در این جلسه به ایجاد کانال کمیته توسعه آموزش دانشجویان تغذیه، انتشار فرم نیاز سنجی آموزشی دانشجویان در کانال ها و گروه های دانشکده و برگزاری جلسات گایدلاین خوانی با همکاری مرکز پژوهش‌های دانشجویی به صورت هفتگی تاکید شد.

• گروه خبری : معاونت آموزشی