توسعه پایدار با مشارکت فعال کارکنان
نشست گفتمان تحول و توسعه دانشکده علوم تغذیه و رژیم شناسی دانشگاه علوم پزشکی تهران
نشست گفتمان تحول و توسعه دانشکده علوم تغذیه و رژیم شناسی دانشگاه علوم پزشکی تهران ۲۹ آبان ۱۴۰۳ با حضور کارکنان برگزار شد. دکتر کوروش جعفریان، معاون اداری و مالی دانشکده، در این گردهمایی بر لزوم مشارکت فعال کارکنان در فرآیند درآمدزایی تأکید کرد و گفت: “ایدههای خلاقانه و تخصص شما میتواند به عنوان نیروی محرکهای در افزایش منابع مالی دانشکده عمل کند.” در این نشست به بررسی چالشها و فرصتهای موجود در مسیر توسعه پایدار دانشکده پرداخته شد و اعضای حاضر نظرات و پیشنهادهای خود را در راستای افزایش همکاری و بهرهوری ارائه کردند.
به گزارش سینارسانه دانشگاه علوم پزشکی تهران دانشکده علوم تغذیه و رژیم شناسی، این نشست با حضور دکتر محمدحسن جوانبخت، رئیس دانشکده، دکتر غلامرضا محمدی فارسانی، معاون پژوهشی، و دکتر کوروش جعفریان، معاون اداری و مالی دانشکده، محمدرضا حبیبی رئیس امور اداری با هدف بررسی و جلب مشارکت کارکنان در فرایند درآمدزایی دانشکده برگزار شد.
دکتر جوانبخت در آغاز نشست، تحول و بهبود کیفی را در مرکز توجه قرار داد و گفت: “تحول واقعی زمانی محقق میشود که تمامی اعضای دانشکده با یکدیگر همکاری کنند و ایدهها و نظرات یکدیگر را بهخصوص در زمینه درآمدزایی مورد بررسی قرار دهند.”
دکتر کوروش جعفریان با رویکردی عملیاتی به این موضوع پرداخت و اظهار داشت: “درآمدزایی یکی از مهمترین چالشهای ماست و هیچکس به اندازه شما، که در خط مقدم کار میکنید، نمیتواند به ما در شناسایی فرصتها و ایجاد برنامههای جدید کمک کند. ما باید با همکاری یکدیگر، ایدههای نوآورانه را شناسایی و بهکار ببریم تا بتوانیم منابع مالی دانشکده را تقویت کنیم.”
وی ادامه داد: “هر یک از شما دارای تخصص و تجربیات ارزشمندی هستید که میتواند در توسعه و درآمدزایی دانشکده تاثیرگذار باشد. برای مثال، پروژههای تحقیقاتی و خدمات مشاورهای میتوانند بهعنوان منابع درآمدی مهم مطرح شوند. ما به دنبال ایجاد فضایی هستیم که در آن هر یک از شما بتوانید ایدهها و طرحهای خود را ارائه دهید.”
معاون اداری و مالی دانشکده افزود: “ما میخواهیم فرآیند درآمدزایی را به عنوان یک رویکرد کلان در دانشکده بهکار بگیریم و این امر مستلزم همکاری و مشارکت فعال شما کارکنان است. بنابراین، باید به یکدیگر گوش دهیم و با یکدیگر همکاری کنیم تا بتوانیم به اهداف مشترک دست یابیم.”
در ادامه نشست، محمدرضا حبیبی، رئیس امور اداری دانشکده، نیز به اهمیت همدلی و همکاری میان کارکنان اشاره کرد و گفت: “ایجاد فضایی از همدلی و مشارکت فعال در دانشکده، نه تنها میتواند به شناسایی فرصتهای جدید کمک کند، بلکه موجب تقویت روحیه تیمی و افزایش انگیزه در بین کارکنان خواهد شد. ما باید به توانمندیها و ایدههای یکدیگر اعتماد کنیم و با ایجاد یک محیط سالم و خلاق، به رشد و توسعه دانشکده کمک کنیم.”
وی ادامه داد: “همکاری بین اعضا به ما این امکان را میدهد که از تجارب یکدیگر بهرهمند شویم و به ایدهها و راهکارهای نوآورانه دست پیدا کنیم که میتواند به عنوان راه حلهای مؤثر برای چالشهای پیشرو عمل کند. من بر این باورم که با اتحاد و همبستگی، میتوانیم به دستاوردهای شگرفی در راستای پیشبرد اهداف علمی و مالی دانشکده دست یابیم.”
حبیبی همچنین تأکید کرد که “هر یک از کارکنان میتواند الهامبخش دیگران باشد و با به اشتراک گذاشتن ایدهها، ما را به سمت موفقیتهای بزرگ سوق دهد. بیتردید، موفقیتهای دانشکده نتیجه همکاری هر یک از شما خواهد بود.”
دکتر محمدی فارسانی، معاون پژوهشی دانشکده، بر اهمیت همکاری بین اعضای هیئت علمی و کارکنان در راستای شناسایی فرصتهای درآمدزایی تأکید کرد و گفت: “ما با بهرهگیری از دانش و تخصص هر یک از شما میتوانیم به سمت تحقق اهداف بلندمدت دانشکده پیش برویم.”
وی همچنین افزود: “تحول زمانی به وقوع میپیوندد که همه اعضای دانشکده با دیدی مشترک و همدلانه به سمت ایجاد محیطی پایدار و باثبات حرکت کنند. این نشست موقعیتی مناسب است تا ایدههای خلاقانه فراگیر شود و همه در تعریف آیندهای روشن برای دانشکده سهیم باشند.”
در ادامه نشست، کارکنان و کارشناسان نیز نظرات و پیشنهادات خود را ارائه کردند و به بحث درباره راهکارهای مختلف برای افزایش منابع مالی دانشکده پرداختند. این نشست در فضایی صمیمی و تعاملی برگزار شد و نشاندهنده عزم جدی دانشکده برای ایجاد تحول و بهرهبرداری از توانمندیهای کارکنان به منظور دستیابی به اهداف بلندمدت بود.
ارسال نظر