• تاریخ انتشار : 1403/04/04 - 09:55

یکصد و نود و پنجمین جلسه شورای پژوهشی دانشکده علوم تغذیه و رژیم شناسی برگزار شد

جلسه شورای پژوهشی دانشکده علوم تغذیه و رژیم شناسی دانشگاه علوم پزشکی تهران، یکشنبه سوم تیر 1403 با حضور اعضا برگزار شد.

یکصد و نود و پنجمین جلسه شورای پژوهشی دانشکده علوم تغذیه و رژیم شناسی برگزار شد

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران دانشکده علوم تغذیه و رژیم شناسی، شورای پژوهشی یکشنبه سوم تیر 1403 با حضور دکتر غلامرضا محمدی فارسانی معاون پژوهشی، دکتر هستی انصار مدیر هسته توسعه آموزش، دکتر حامد محمدی عضو هیات علمی گروه تغذیه بالینی، دکتر هدی درخشانیان مسئول ارتباط با صنعت،  دکتر رامین حشمت استاد پژوهشگاه علوم غدد و متابولیسم دانشگاه و فاطمه جوادی کارشناس پژوهشی در سالن شورا برگزار شد.

دکتر محمدی فارسانی معاون پژوهشی ضمن تبریک عید سعید غدیرخم دستور جلسه را بیان کرد و در ادامه طرح های جدید ارسال شده برای رنک 3- 1403 بررسی و همچنین داوران این طرح ها انتخاب و تصویب شد.

در این جلسه فرم درخواست گرنت Q1 – Q2   دو هیات علمی بررسی و مورد تصویب قرار گرفت.

در پایان در خصوص درخواست تمدید مهلت طرح‌ها و بودجه طرح‌های سلولی مولکولی و ناظر گزارشات طرح ها بحث و تبادل نظر شد.

• گروه خبری : ویژه دانشگاه,معاونت پژوهشی