دفاع نهایی دانشجوی دکتری تخصصی علوم تغذیه خانم بهاره داریان
دفاع نهایی دانشجوی دکتری تخصصی علوم تغذیه خانم بهاره برخی داریان به راهنمایی خانم دکتر خدیجه میرزایی و آقای دکتر سید داور سیادت و مشاوره آقای دکتر احمد ساعدی صومعه علیا و آقای دکتر میر سعید یکانی نژاد برگزار گردید.

دفاع نهایی دانشجوی دکتری تخصصی علوم تغذیه خانم بهاره برخی داریان به راهنمایی خانم دکتر خدیجه میرزایی و آقای دکتر سید داور سیادت و مشاوره آقای دکتر احمد ساعدی صومعه علیا و آقای دکتر میر سعید یکانی نژاد، با عنوان " بررسی ارتباط محور پلی فنول-میکروبیوتای انتخاب شده-اسید چرب کوتاه زنجیر با برخی از عوامل تنظیم کننده اشتها در زنان با استفاده از مدل سازی معادلات ساختاری SEM" در تاریخ 22 اردیبهشت 1404 برگزار گردید.
نتایج این پژوهش از این فرضیه حمایت می کند که پلی فنول ها با تعدیل ترکیب میکروبیوتای روده و افزایش تولید SCFA ها، به تنظیم اشتها و بهبود وضعیت متابولیک کمک می کند. همچنین بر اساس نتایج این مطالعه، می توان این فرضیه را تایید کرد که این باکتری ها با تولید SCFAها به خصوص بوتیرات، ترشح GLP1 را تحریک کرده و به تنظیم اشتها کمک می کند.بنابراین تولید اسیدهای چرب کوتاه زنجیر توسط باکتری ها نقش کلیدی درتنظیم GLP1 دارد.
ارسال به دوستان