متن مورد نظر خود را جستجو کنید
  • تاریخ انتشار : 1402/07/25 - 09:38
  • تعداد بازدید کنندگان خبر : 483
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

ژورنال کلاب زهره پوراحمدی دانشجوی دکتری تخصصی دانشکده علوم تغذیه و رژیم شناسی دانشگاه علوم پزشکی تهران

جلسه ژورنال کلاب زهره پوراحمدی دانشجوی دکتری تخصصی با موضوع :مطالعه مقطعی در خصوص تاثیر همه گیری کووید 19 بر رفتار و مصرف غذا، دوشنبه 24 مهر 1402 با حضور استادان و دانشجویان به صورت حضوری در سالن شورا برگزار شد.

ژورنال کلاب زهره پوراحمدی با موضوع

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران دانشکده علوم تغذیه و رژیم شناسی، جلسه ژورنال کلاب زهره پوراحمدی دانشجوی دکتری تخصصی با موضوع "Food purchase and eating behavior during the Covid 19 pandemic: A cross sectional of Russian adultsدوشنبه 24 مهر 1402 با حضور استادان و دانشجویان به صورت حضوری در سالن شورا برگزار شد. 

براساس این مطالعه همه گیری ویروس کرونا علاوه بر اثرات سوء که بر سلامتی، تأثیرات روانی، اجتماعی و اقتصادی نیز بر جامعه داشته است. دانشگاه میشیگان امریکا پروژه بین المللی به منظور بررسی تاثیر همه گیری کووید 19 بر رفتار مصرف غذا در کشورهای ایالات متحده، انگلستان، آلمان، چین، قطر، ترکیه روسیه طراحی نموده است. مطالعه مزبور نتیجه تحقیق صورت گرفته در کشور روسیه بود. پرسشنامه 24 سواله در 3 بخش، بررسی رفتار خرید غذا، بررسی مصرف غذا و احساسات تنظیم شده و از طریق وب در اختیار شرکت کنندگان قرار گرفت.

42% شرکت کنندگان در دوران همه گیری کمتر از قبل بیرون غذا می خوردند. 20% کمتر فست فود می خوردند. 25% سفرهای خرید را کمتر کرده بودند و 17% خرید بیشتری در یک سفر انجام می دادند. 28% غذای بیشتری ذخیره می کردند. 5/14% هدر رفت غذا کاهش یافته. در مجموع رفتار و ادراک شرکت کنندگان از خرید غذا تغییر کرده بود. 37% بیشتر با خانواده غذا می خوردند.

نتایج حاکی از حرکت به سمت رژیم های غذایی سالم تر است. در واقع مصرف کنندگان، مصرف غذاهای ناسالم مانند تنقلات، کیک، کلوچه و شیرینی را در طول همه گیری کاهش دادند و الگو های مصرف سالم تری را اتخاذ کردند که شامل میوه ها وسبزیجات بیشتر بود.

 این تغییر احتمالاً ناشی از تمرکز بیشتر بر سلامت و تغذیه در ذهن مصرف کنندگان و نگرانی از بیماری می باشد. این احساس نسبت به  وضعیت اقتصادی قوی‌تر و این یک تغییر مثبت به سمت سالم است. مطالعه حاضر بر تأثیرات فوری و کوتاه مدت این بیماری همه گیر متمرکز شده است، که لازم است تأثیرات میان مدت و بلندمدت آن بر رفتار های مرتبط با مواد غذایی و تاثیرش بر امنیت غذایی و تغذیه در کشور بررسی شود.

  • گروه خبری : ژورنال کلاب,معاونت آموزشی,رخدادهای علمی
  • کد خبر : 248504
نغمه نوروزیان
تهیه کننده:

نغمه نوروزیان

تصاویر

ژورنال کلاب زهره پوراحمدی با موضوع ژورنال کلاب زهره پوراحمدی با موضوع ژورنال کلاب زهره پوراحمدی با موضوع ژورنال کلاب زهره پوراحمدی با موضوع ژورنال کلاب زهره پوراحمدی با موضوع ژورنال کلاب زهره پوراحمدی با موضوع ژورنال کلاب زهره پوراحمدی با موضوع
لیست اخبار

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

ارسال نظر

نظر خود را وارد نمایید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *
-->
  • تاریخ انتشار : 1402/07/25 - 09:38
  • تعداد بازدید کنندگان خبر : 483
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

ژورنال کلاب زهره پوراحمدی دانشجوی دکتری تخصصی دانشکده علوم تغذیه و رژیم شناسی دانشگاه علوم پزشکی تهران

جلسه ژورنال کلاب زهره پوراحمدی دانشجوی دکتری تخصصی با موضوع :مطالعه مقطعی در خصوص تاثیر همه گیری کووید 19 بر رفتار و مصرف غذا، دوشنبه 24 مهر 1402 با حضور استادان و دانشجویان به صورت حضوری در سالن شورا برگزار شد.

ژورنال کلاب زهره پوراحمدی با موضوع

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران دانشکده علوم تغذیه و رژیم شناسی، جلسه ژورنال کلاب زهره پوراحمدی دانشجوی دکتری تخصصی با موضوع "Food purchase and eating behavior during the Covid 19 pandemic: A cross sectional of Russian adultsدوشنبه 24 مهر 1402 با حضور استادان و دانشجویان به صورت حضوری در سالن شورا برگزار شد. 

براساس این مطالعه همه گیری ویروس کرونا علاوه بر اثرات سوء که بر سلامتی، تأثیرات روانی، اجتماعی و اقتصادی نیز بر جامعه داشته است. دانشگاه میشیگان امریکا پروژه بین المللی به منظور بررسی تاثیر همه گیری کووید 19 بر رفتار مصرف غذا در کشورهای ایالات متحده، انگلستان، آلمان، چین، قطر، ترکیه روسیه طراحی نموده است. مطالعه مزبور نتیجه تحقیق صورت گرفته در کشور روسیه بود. پرسشنامه 24 سواله در 3 بخش، بررسی رفتار خرید غذا، بررسی مصرف غذا و احساسات تنظیم شده و از طریق وب در اختیار شرکت کنندگان قرار گرفت.

42% شرکت کنندگان در دوران همه گیری کمتر از قبل بیرون غذا می خوردند. 20% کمتر فست فود می خوردند. 25% سفرهای خرید را کمتر کرده بودند و 17% خرید بیشتری در یک سفر انجام می دادند. 28% غذای بیشتری ذخیره می کردند. 5/14% هدر رفت غذا کاهش یافته. در مجموع رفتار و ادراک شرکت کنندگان از خرید غذا تغییر کرده بود. 37% بیشتر با خانواده غذا می خوردند.

نتایج حاکی از حرکت به سمت رژیم های غذایی سالم تر است. در واقع مصرف کنندگان، مصرف غذاهای ناسالم مانند تنقلات، کیک، کلوچه و شیرینی را در طول همه گیری کاهش دادند و الگو های مصرف سالم تری را اتخاذ کردند که شامل میوه ها وسبزیجات بیشتر بود.

 این تغییر احتمالاً ناشی از تمرکز بیشتر بر سلامت و تغذیه در ذهن مصرف کنندگان و نگرانی از بیماری می باشد. این احساس نسبت به  وضعیت اقتصادی قوی‌تر و این یک تغییر مثبت به سمت سالم است. مطالعه حاضر بر تأثیرات فوری و کوتاه مدت این بیماری همه گیر متمرکز شده است، که لازم است تأثیرات میان مدت و بلندمدت آن بر رفتار های مرتبط با مواد غذایی و تاثیرش بر امنیت غذایی و تغذیه در کشور بررسی شود.

  • گروه خبری : ژورنال کلاب,معاونت آموزشی,رخدادهای علمی
  • کد خبر : 248504
نغمه نوروزیان
تهیه کننده:

نغمه نوروزیان

تصاویر

ژورنال کلاب زهره پوراحمدی با موضوع ژورنال کلاب زهره پوراحمدی با موضوع ژورنال کلاب زهره پوراحمدی با موضوع ژورنال کلاب زهره پوراحمدی با موضوع ژورنال کلاب زهره پوراحمدی با موضوع ژورنال کلاب زهره پوراحمدی با موضوع ژورنال کلاب زهره پوراحمدی با موضوع

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

ارسال نظر

نظر خود را وارد نمایید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *
تنظیمات پس زمینه