دانشکده تغذیه و رژیم شناسی | رئیس دانشکده علوم تغذیه و رژیم شناسی با کارشناسان گروه های آموزشی دیدار کرد

متن مورد نظر خود را جستجو کنید
  • تاریخ انتشار : 1404/08/21 - 13:14
  • تعداد بازدید کنندگان خبر : 148
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

با هدف انعکاس بهتر فعالیت های دانشکده و دستاوردهای اعضای هیأت‌علمی

رئیس دانشکده علوم تغذیه و رژیم شناسی با کارشناسان گروه های آموزشی دیدار کرد

نشست مشترک رئیس و معاون اداری و مالی دانشکده علوم تغذیه و رژیم شناسی با کارشناسان گروه‌های آموزشی با رویکرد اطلاع‌رسانی و انعکاس بهتر دستاوردهای علمی و پژوهشی اعضای هیأت‌علمی و توسعه تعاملات گروه‌ها با واحد روابط‌عمومی این مجموعه، برگزار شد.

به گزارش روابط‌عمومی معاونت بین‌الملل، در این نشست که سه‌شنبه ۱۹ آبان ۱۴۰۴ برگزار شد، سحر زاهدی، مدیر امور عمومی، مریم چمری، کارشناس مسئول گروه آموزشی تغذیه جامعه، سمانه شعبانی، فصیحه مؤمنی جاوید و مهشاد داودی، کارشناسان گروه‌های آموزشی تغذیه سلولی مولکولی، تغذیه بالینی و علوم و صنایع غذایی و مهناز وحیدی، کارشناس روابط‌عمومی دانشکده علوم تغذیه و رژیم شناسی نیز حضور داشتند.
در آغاز، دکتر جوانبخت بر اهمیت مقوله اطلاع‌رسانی فعالیت‌های دانشکده علوم تغذیه و رژیم شناسی در سایت‌های دانشکده و دانشگاه و همچنین شبکه‌های اجتماعی تأکید کرد.
رئیس دانشکده علوم تغذیه و رژیم شناسی با اشاره به اهمیت انعکاس فعالیت‌های گروه‌های آموزشی با رویکرد افزایش انگیزه اساتید، از کارشناسان خواست واحد روابط‌عمومی دانشکده را در جریان جلسات گروه‌ها قرار دهند.
وی با اشاره به دستاوردهای اعضای هیأت‌علمی دانشکده در حوزه آموزش و پژوهش و حضور مؤثر آنها در برنامه‌ها و رویدادهای داخل و خارج از دانشگاه، تصریح کرد: انتظار می‌رود کارشناسان گروه‌های آموزشی در تعامل با اساتید، فعالیت‌های انجام شده را به واحد روابط‌عمومی اطلاع دهند.
دکتر جوانبخت همچنین پوشش مناسب خبری جلسات پیش‌دفاع و دفاع دانشجویان و ژورنال کلاب‌ها را نیز ضروری دانست و بر درج اطلاعات آنها در بخش رخدادهای علمی وب‌سایت دانشکده تأکید کرد.
سپس محمدرضا حبیبی، معاون اداری و مالی و کارشناسان گروه‌های آموزشی نقطه‌نظرات خود را بیان کردند و بخشی از دغدغه‌ها و مسائل گروه‌ها نیز مطرح شد.
در پایان مقرر شد مکاتبه‌ای با مدیران گروه‌های آموزشی در خصوص انعکاس جلسات گروه‌های آموزشی، فعالیت‌های آموزشی و پژوهشی اعضای هیأت‌علمی دانشکده علوم تغذیه و رژیم شناسی در داخل و خارج از دانشگاه و حضور اساتید در رویدادهای علمی داخلی و بین‌المللی انجام شود.
همچنین به منظور تسریع در فرایند اطلاع‌رسانی مقرر شد، کارگاهی با موضوع خبرنویسی برای کارشناسان گروه‌ها و سایر واحدها در صورت علاقه‌مندی برگزار شود.

  • کد خبر : 309907
مهناز  وحیدی
تهیه کننده:

مهناز وحیدی

تصاویر

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

ارسال نظر

نظر خود را وارد نمایید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *
تنظیمات پس زمینه