دانشکده تغذیه و رژیم شناسی | صدور مجوز ایجاد گروه علوم و صنایع غذایی در دانشکده علوم تغذیه و رژیم‌شناسی دانشگاه علوم پزشکی تهران

متن مورد نظر خود را جستجو کنید
  • تاریخ انتشار : 1404/07/05 - 14:36
  • تعداد بازدید کنندگان خبر : 320
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

صدور مجوز ایجاد گروه علوم و صنایع غذایی در دانشکده علوم تغذیه و رژیم‌شناسی دانشگاه علوم پزشکی تهران

شورای گسترش دانشگاه‌های علوم پزشکی مجوز تشکیل گروه علوم و صنایع غذایی در دانشکده علوم تغذیه و رژیم‌شناسی دانشگاه علوم پزشکی تهران را صادر کرد.

دانشکده علوم تغذیه و رژیم‌شناسی

به گزارش روابط‌عمومی دانشکده علوم تغذیه و رژیم‌شناسی دانشگاه علوم پزشکی تهران، به استناد مصوبه جلسه ۲۸۵ شورا در خصوص بازنگری دستورالعمل تشکیل گروه‌های آموزشی، با ایجاد این گروه آموزشی در دانشگاه موافقت به عمل آمد.
گروه علوم و صنایع غذایی در سال ۱۴۰۲ با مأموریت تربیت نیروهای متعهد و متخصص و آگاه به مسائل علمی روز، توانمند، مسئولیت‌پذیر و پاسخ‌گو در مقابل مسائل اجتماعی، حساس به سلامت افراد جامعه در حیطه علوم و صنایع غذایی برای خدمت در عرصه‌های بهداشتی، صنعتی، تحقیقاتی و آموزشی کشور، در دانشکده علوم تغذیه و رژیم‌شناسی تشکیل شد.
آموزش و تربیت دانشجویان در مقطع کارشناسی‌ارشد برای کسب دانش نظری و مهارت‌های آزمایشگاهی و عملی متناسب با نیازهای تخصصی جامعه در رشته علوم و صنایع غذایی، افزایش عملکرد و رویکردهای پژوهشی دانشجویان با تأکید بر پژوهش‌های بنیادی، فناورانه و کاربردی متناسب با نیازهای جامعه و اولویت‌های پژوهشی کشور، پاسخ مناسب آموزشی و پژوهشی و فناورانه به نیازهای اولویت‌بندی شده منطقه‌ای و کشوری و حرکت در راستای تحقق اهداف کلان دانشگاه و کشور، رسالت اصلی این گروه آموزشی است.

  • کد خبر : 305506
مهناز  وحیدی
تهیه کننده:

مهناز وحیدی

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

ارسال نظر

نظر خود را وارد نمایید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *
تنظیمات پس زمینه