1402/02/25
سمینار (بررسی اثر امولسیون های لیپیدی برپایه روغن زیتون بر فاکتورهای التهابی در تغذیه پرنترال)

سمینار (بررسی اثر امولسیون های لیپیدی برپایه روغن زیتون بر فاکتورهای التهابی در تغذیه پرنترال)

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران دانشکده علوم تغذیه و رژیم شناسی، سمینار " بررسی اثر امولسیون های لیپیدی برپایه روغن زیتون بر فاکتورهای التهابی در تغذیه پرنترال" با سخنرانی فائزه گراوند دانشجوی ارشد علوم بهداشتی در تغذیه، 30 اردیبهشت 1402 در سالن شورای دانشکده با حضور استادان و دانشجویان برگزار می شود. 

مطالعه بیشتر