این کتاب توسط دکتر سعید حسینی، دکتر غلامرضا محمدی فارسانی و دکتر راضیه خالوئی فرد استادان گروه تغذیه بالینی دانشکده علوم تغذیه و رژیم شناسی دانشگاه علوم پزشکی تهران در تابستان سال 1396 تالیف شده است.
این کتاب با هدف ارائه اطلاعات علمی در زمینه اصطلاحات پزشکی، تفسیر نتایج آزمایشگاهی، داروشناسی و بخش مراقبت های ویژه برای دانشجویان رشته تغذیه تهیه و تدوین شده است.
تغییر رنگ فونت:
رنگ اصلی:
رنگ دوم:
تغییر رنگ پس زمینه:
تغییر فاصله بین کلمات:
تغییر فایله بین خطوط:
تغییر نوع موس:
تغییر فونت
با انتخاب حالت کوررنگی تصاویر این وبسایت متناسب با حالت کوررنگی شما بهینه می شود