سبد غذایی مطلوب برای جامعه ایرانی به همت دفتر بهبود تغذیه جامعه معاونت بهداشتی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با همکاری انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور توسط انتشارات رایحه دانش منتشر شده است. در طراحی و اجرای این پروژه ملی، آقایان دکتر احمد اسماعیل زاده و دکتر حامد پورآرام و خانم ها دکتر لیلا آزادبخت و دکتر مونا پورقادری از اساتید گروه تغذیه جامعه دانشکده علوم تغذیه و رژیم شناسی دانشگاه علوم پزشکی تهران مشارکت داشته اند.
تغییر رنگ فونت:
رنگ اصلی:
رنگ دوم:
تغییر رنگ پس زمینه:
تغییر فاصله بین کلمات:
تغییر فایله بین خطوط:
تغییر نوع موس:
تغییر فونت
با انتخاب حالت کوررنگی تصاویر این وبسایت متناسب با حالت کوررنگی شما بهینه می شود